-
Bagateller
av Eyvind Hellstrøm
(ISBN-13: 9788279000822)
Innbundet
-
Indian
av Das Sreedharan
(ISBN-13: 9781844000692)
Heftet
-
Canapes
av Eric Treuille
(ISBN-13: 9781405344197)
Hardcover
-
Ottolenghi
The Cookbook
av Yotam Ottolenghi
(ISBN-13: 9780091922344)
Hardcover
-
Rett fra hjertet
sunn og rimelig middag på 1-2-3
av Mette Randem
(ISBN-13: 9788272013652)
Innbundet
-
Det ekte italienske kjøkken
av Reinhardt Hess
(ISBN-13: 9788202126759)
Innbundet
-
Den nye store kokeboken
av Mary Berry
(ISBN-13: 9788251204996)
Innbundet
-
The silver spoon
av Jason Lowe
(ISBN-13: 9780714844671)
Innbundet
-
The Professional Chef
av The Culinary Institute of America<sup>®</sup>
(ISBN-13: 9780471382577)
Hardcover
-
The Working Cook
A Year of Easy Cooking
av Carina Cooper
(ISBN-13: 9780007219438)
Hardcover
-
In Search of Perfection
av Heston Blumenthal
(ISBN-13: 9780747584094)
Hardcover
-
Hvordan koke vann
alt du bør kunne om mat, men ikke våget spørre om
av Andreas Viestad
(ISBN-13: 9788202243180)
Innbundet
-
Nord for Eden
ny norsk mat med Andreas Viestad
av Andreas Viestad
(ISBN-13: 9788203229084)
Innbundet
-
Living and Eating
av John Pawson
(ISBN-13: 9780091894481)
Paperback
-
Vin til maten
av Christer Berens
(ISBN-13: 9788276833454)
Innbundet
-
The French Kitchen
A Cookbook
av Joanne Harris
(ISBN-13: 9780385604765)
Hardcover
-
Butlers kylling
av Carl Butler
(ISBN-13: 9788202170318)
Innbundet
-
Butlers lam
av Carl Butler
(ISBN-13: 9788202159702)
Innbundet
-
The Never-ending Days of Being Dead
av Marcus Chown
(ISBN-13: 9780571220564)
Paperback
-
Quantum Theory Cannot Hurt You
A Guide to the Universe
av Marcus Chown
(ISBN-13: 9780571235469)
Paperback