-
Ratio
The Simple Codes Behind the Craft of Everyday Cooking
av Michael Ruhlman
(ISBN-13: 9781416566113)
Hardcover
-
Pushwagner
av Petter Mejlænder
(ISBN-13: 9788292863077)
Innbundet
-
Jacques Pepin's La Technique Complet
av Pepin
(ISBN-13: 9781579121655)
Paperback
-
Great expectations
av Charles Dickens
(ISBN-13: 9780753709788)
Innbundet
-
Sum
Forty Tales from the Afterlives
av David Eagleman
(ISBN-13: 9781847674272)
Paperback
-
An Edge in the Kitchen
The Ultimate Guide to Kitchen Knives - How to Buy Them, Keep Them Razor Sharp, and Use Them Like a Pro
av Chad Ward
(ISBN-13: 9780061188480)
Hardcover
-
Honningkrukken
av Gert Nygårdshaug
(ISBN-13: 9788202263010)
Heftet
-
Korset og sverdet
av Louis Masterson
(ISBN-13: 9788250910904)
Heftet
-
Lenken og fanen
av Louis Masterson
(ISBN-13: 9788250914728)
Heftet
-
Flammen og rosen
av Louis Masterson
(ISBN-13: 9788250914735)
Heftet
-
The Decorative Art of Japanese Food Carving
Elegant Garnishes for All Occasions
av Hiroshi Nagashima
(ISBN-13: 9784770030870)
Hardcover
-
Sauces
Classical and Contemporary Sauce Making
av James Peterson
(ISBN-13: 9780470194966)
Hardcover
-
LA Technique
av Jacques Pepin
(ISBN-13: 9780517324196)
Hardcover
-
Tender
v. 1
av Nigel Slater
(ISBN-13: 9780007248490)
Hardcover
-
Japanese Kitchen Knives
Essential Techniques and Recipes
av Hiromitsu Nozaki
(ISBN-13: 9784770030764)
Hardcover
-
Ad Hoc at Home
Recipes from Ad Hoc
av Thomas Keller
(ISBN-13: 9781579653774)
Hardcover
-
How to Fossilise Your Hamster
And Other Amazing Experiments For The Armchair Scientist
av Mick O'Hare
(ISBN-13: 9781846680441)
Paperback
-
Advanced Perl Programming
av Simon Cozens
(ISBN-13: 9780596004569)
Paperback
-
Strange Maps
av Frank Jacobs
(ISBN-13: 9780142005255)
Paperback
-
Tankestreker
av Knut M. Nesse
(ISBN-13: 9788291614090)
Innbundet