Winter (The Lunar Chronicles)

av (forfatter).

Feiwel & Friends 2015 Hardcover

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (12 terningkast.)

27 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Se på denne utgaven hos amazon.com

Ziltoidias eksemplar av Winter (The Lunar Chronicles)

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Sci-fi

Lesedato

2016

Favoritt

Favoritt!

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Bokdetaljer

Forlag Feiwel & Friends

Utgivelsesår 2015

Format Hardcover

ISBN13 9780312642983

Språk Engelsk

Sider 800

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 4 4 2 0 0

Bokomtaler

Denne boka er helt fantastisk; åttehundre sider full av spenning, fordi dette var en fantastisk konklusjon til en enda mer strålende serie. Alle bøkene som Marissa Meyer har skrevet er så utrolige gode, og denne her er ingen unntak. Selv om dette er en gigantisk bok, så fløy jeg gjennom den, fordi jeg hadde ikke lyst til å stoppe å lese. Så god er denne boka.

Først må jeg bare nevne at denne serien kommer jeg til å forbinde med julaften og juletida i en god stund framover. Det er nemlig fordi jeg har lest alle bøkene i serien i juleferien; de tre første i 2014, og de to siste nå i 2015. Så jeg gleder meg til den gangen i fremtiden når jeg bestemmer meg for å lese denne serien på nytt, fordi det kommer jeg definitivt til å gjøre, ikke no tvil i det hele tatt.

Som jeg kanskje har skrevet i tidligere anmeldelser, så synes jeg at det er vanskelig å skrive om bøker som jeg elsker. Og denne boka er helt fantastisk, så jeg har egentlig såpass mye på hjertet at jeg ikke klarer å få ned alt svart på hvitt. Men jeg skal prøve.

Jeg elsker skrivestilen til Marissa Meyer; hun skriver slik at det både blir veldig spennende og lett og lese, men samtidig veldig beskrivende, slik at man kan veldig lett se for seg hva som skjer, nesten som å se på en film.

Det jeg likte best med boka, var at jeg kunne lese om karakterene som jeg har blitt så glad i. Jeg synes det var kjempebra at alle karakterene fikk sine egne kapitler, fordi det er jo den siste boka i serien. Da får man på en måte en siste stund sammen med alle karakterene som man liker best. Det var jo selvfølgelig noen personer som jeg likte å lese om mer enn andre, men jeg synes det var kjempehyggelig å lese om alle karakterene igjen.
Dessuten, så liker jeg veldig godt karakteren Winter, som blir introdusert i denne boka. Hun er kanskje litt rar (og litt gal noen ganger) men det var umulig å ikke like henne. Samtidig, så føler jeg at hun var en ganske undervurdert karakter; mang så ned på henne på grunn av måten hun oppførte seg. Men jeg synes at hun er en av de sterkeste karakterene i boka; hun har litt av en viljestyrke, fordi hun nekter jo å bruke Lunargaven sin. Så jeg beundrer henne for det.

I tillegg må jeg bare nevne at noen steder i boka, så begynte jeg å forestille meg Wolf som udyret i Beauty and the Beast, og så klarte jeg ikke å få det bort. Jeg prøvde så hardt jeg kunne, men når man først har en person som man forestiller seg som en spesiell karakter, så er det nesten umulig å endre det. Ja ja. . .

Denne serien er absolutt en av mine favorittserier noensinne, og jeg gleder meg veldig til novellesamlingen som kommer ut i februar, som heter Stars Above, og den boka består av noveller fra denne serien. Jeg er kjempeglad for at jeg ikke trenger å si farvel til dette universet ennå, fordi jeg har ikke lest noen av novellene fra Lunar Chronicles-universet. Men jeg tror faktisk at jeg venter med å kjøpe boka, slik at jeg kan lese den til julen 2016. Spør om jeg klarer å vente så lenge. . .
Denne serien anbefales på det sterkeste!
Opprinnelig publisert på bloggen min!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Synes det var veldig greit å lage liste over bøker etterhvert som jeg leste dem i fjor, så tenkte å gjøre det samme i år. :)


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når forfatteren definerer sitt univers!


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mål 1: 70
Mål 2: 90

Lest totalt: 113 bøker


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Cress (Lunar Chronicles)" av Marissa Meyer
 • "Fairest - The Lunar Chronicles" av Marissa Meyer
 • "The Assassin's Blade - The Throne of Glass Novellas" av Sarah J. Maas
 • "Scarlet (Lunar Chronicles)" av Marissa Meyer
 • "An Ember in the Ashes" av Sabaa Tahir
 • "Cinder" av Marissa Meyer
 • "Queen of Shadows (Throne of Glass)" av Sarah J. Maas
 • "Heir of Fire (Throne of Glass)" av Sarah J. Maas
 • "Prodigy - A Legend Novel" av Marie Lu
 • "A Court of Thorns and Roses" av Sarah J. Maas
 • "Six of Crows" av Leigh Bardugo
 • "Shadow and Bone (Grisha Trilogy)" av Leigh Bardugo
Alle bokanbefalinger for dette verket