Zom-B Gladiator

av (forfatter).

Little, Brown Books for Young Readers 2014 Hardcover

Gjennomsnittlig terningkast: 3.50 (2 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Trine Lises eksemplar av Zom-B Gladiator

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Bøker lest 2022

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Bokdetaljer

Forlag Little, Brown Books for Young Readers

Utgivelsesår 2014

Format Hardcover

ISBN13 9780316214070

Språk Engelsk

Sider 176

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 1 0

Bokomtaler

Zom-B Mission skrevet av Darren Shan

Når er vi kommet til den sjette boka i Zom-B serien. Det begynner for alvor å dra seg til å Becky Smith har mange tøffe valg framfor seg. Hun er en fighter og i denne boka vil hun måtte vise fram dette til det ytterste.

B er i denne boka veldig lost. Hun har møtt en av babyene som hun så i drømmene sine og vet ikke lenger om hun tror på Dr Oistein eller ikke. I Zom-B Mission skal B kjempe som de gamle gladiatorene. Den eneste måten hun kan overleve på er ved å kjempe. I en verden full av zombier er det bare de sterkeste som overlever og man får bare håpe at B er en av dem.

B plages mer og mer etter Timothy som var en venn av henne døde da B dro ut en pinne fra en merkelig babys hode. Denne babyen var den samme fra drømmen hennes og hun kunne ikke helt tro på det. B begynner å tro at Dr Oistein hadde rett hele veien. Mr Dowling den forferdelige klovnen er den ultimate ondskap og Dr Oistein er et sendebud som er kommet for å redde jorda. B blir mer og mer isolert. Hun tror ikke lenger hun kan være nære venner med noen siden hun da bare vil bli mer lei seg hvis noen skulle dø. Denne Zom-B boka er blant de beste så langt. Den går mer over til det B er best til, å handle. Selv om B står overfor mange veivalg blir dette avbrutt av noen merkelige folk. En av de er helt ekstrem og du bør raske på å komme til denne boka så du får vite hvem det er. Av en eller annen grunn har jeg Rage som en favoritt selv om han er aldri så slu. Det er noe med han som gjør at jeg tror han kan endre seg til det bedre. Det kan også selvfølgelig hende at det går motsatt vei å at han går i lag med Mr Dowling. Det er dette Darren Shan gjør så bra. Han får deg til å bli engasjert i karakterene. Uansett hvor jævlige dem er eller snille de er.

Jeg har allerede begynt på Zom-B Mission og så langt virker det veldig lovende. Det er rundt 6 bøker igjen i serien og det er antageligvis fra nå av den virkelige moroa begynner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket