Zom-B Angels

av (forfatter).

Little, Brown Books for Young Readers 2013 Hardcover

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Trine Lises eksemplar av Zom-B Angels

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Bøker lest 2022

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Bokdetaljer

Forlag Little, Brown Books for Young Readers

Utgivelsesår 2013

Format Hardcover

ISBN13 9780316214148

Språk Engelsk

Sider 192

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Zom-B Angels skrevet av Darren Shan

Nå er vi kommet til den fjerde boka i serien om B Smith. Saker og ting er begynt å dra seg til og engelsken min er blitt en del bedre etter som disse bøkene bare er ute kommet ut på engelsk. B-Smith har tidligere i bøkene sett en bokstav tagget på vegger bortover Londons gater hvor det står Z. I denne boka får hun vite hvem som står bak denne taggingen. Hun får hilse på lederen av denne gjengen og han viser seg å være en helt annen en det hun kunne tenke seg. Også i denne boka får du gjensyn med tidligere karakterer og historien begynner å samle seg. B-Smith må i denne boka finne ut hvor hun står. Skal hun trå gjennom øde landskap alene eller møte dem med sine nye kompanjonger?

Zom-B Angels er ikke den beste boka jeg så langt har lest i serien, men heller ikke den verste. Det er veldig mye eksposisjon og det kan nok ha med å gjøre at den skal sette opp resten av bøkene. I denne boka får vi vite hvor mye av rasisten i B som er igjen. Den kan virke litt treg og det er mye informasjon pakket inn på kort tid. Jeg har en følelse at det kommer til å være mye action i de neste bøkene så det var fint i denne boka å få vite mer om klovnen Mr Dowling og zombiene. Tælet til B er på det råeste i Zom-B Angels. Hun skyr ikke autoriteter og lar seg ikke kue. Dette er det som er så bra med hovedpersonen. Når hovedpersonen i denne boka forholder seg til et ganske så lite område passer det bra med en knakanes bra karakter å følge.

Neste bok er Zom-B Baby og jeg har en følelse av hva det kan handle om. Dere som har lest fram til nå vet at B har hatt noen merkelige mareritt som omhandler babyer som er på et fly.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket