Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Hvis jeg kunne, hadde jeg blitt med.
Men hun kjøpte bare en billett.
En enveisbillett.
Uten meg.
Uten retur.
En ekte eventyrer tenker ikke på hjemturen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Foran meg på gulvet står Hagbart ferdigpakket og klar for eventyr. Hadde den vært en hund, ville den logret vilt. løpt til døra og bjeffet utålmodig. Men den dagen jeg faktisk ser sekken gjøre det, skal jeg slutte å være så mye alene og søke profesjonell hjelp. Nå ser jeg bare blikket som sier "Hva i all verden venter du på?"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette vet jeg om savn:

  • Det blir ikke lettere. Du bli bare (på en eller annen måte) vant til det.
  • Du slutter aldri å savne de menneskene som går bort.
  • Til å være noe som ikke er der lenger, er det blytungt.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi hadde lært at Buddha sa at lidelse kom av ønsker, og at opphør av ønsker betydde opphør av lidelse. Når man sluttet å ønske at ting ikke skulle falla fra hverandre, ville man slutte å lide når de gjorde det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

«Alltid er det et eller annet som skjer, på en eller annen måte, akkurat før det går aller, aller verst!» utbrøt hun. «Det er som om det er magien som gjør det. Om jeg bare alltid kunne huske på dét! At det verste aldri helt skjer!»

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

KariTanteMamieTatiana WesserlingBjørn SturødJostein RøysetTonje-Elisabeth StørkersenEivind  VaksvikInger Johanne SæterbakkkaroghSissel HaugenKaren RamsvikLabbelinetuhamreLeseaaseBjørg Marit TinholtThea EmilieBenteMarteLine DahleIngerSisselVidar RingstrømChristinaReidun SvensliJulie StensethRandiALise MuntheRoger MartinsenLesevimsaLibraritas vHilde VrangsagenmoiraEvaAnette  MReidun GranbergVibekeÅsmund ÅdnøyMalinMereteLeselena