Engelens fall

av (forfatter).

Strawberry Publishing 2021 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.66 (29 terningkast.)

67 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Sverres eksemplar av Engelens fall

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Biblioteket - Krim/spenning

Lesedato

2022

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Vibeke Olden har aldri vært redd for mørket. Ikke før nå. Det var for et halvt år siden de underlige tingene begynte å skje. De tause telefonene fra ukjent nummer. Bilen, som det stadig er noe i veien med. Parfymen, som bare ble borte. Vibeke frykter at hun er i ferd med å bli like gal som moren sin. Eller er det virkelig noe som truer henne?

17 år gamle Angela fra Sandefjord er alene i verden. Hun lever som stripper og prostituert, men er sakte i ferd med å reise seg. Så en dag blir hun borte.

Politiførstebetjent Håkon Haakonsen mottar meldingen om at Angela er savnet. Han tar den på alvor fra første stund. I jakten på Angela og på hva som har skjedd med henne, skal han bli stilt overfor en umenneskelighet han ikke trodde var mulig.

Bokdetaljer

Forlag Strawberry Publishing

Utgivelsesår 2021

Format Innbundet

ISBN13 9788284190648

EAN 9788284190648

Serie Håkon Haakonsen (4)

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Sandefjord

Språk Bokmål

Sider 298

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 13 10 2 0 0

Bokomtaler

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

BOKOMTALE: Engelens fall av Myriam H. Bjerkli. Leseeksemplar fra Strawberry Publishing.

Vibeke Olden, som jobber i barnevernet i Larvik, opplever rare ting. Telefonen ringer, men det er ingen der. Hun ser skygger, hører lyder og parfymeflasken hennes forsvinner plutselig. 17 årige Angela, som er prostituert, blir meldt savnet da hun ikke dukker opp i leiligheten sin i Sandefjord. Politiførstebetjent Håkon Haakonsen graver i saken, og det han finner ut kommer som en overraskelse - iallefall for noen.

Handlingen er lagt til Sandefjord og Larvik. Det er alltid stor stas når man kjenner stedene, slik at man lett kan se det for seg. Når historien i tillegg er god, og språket levende og lett - så kan det jo ikke bli bedre. Få med deg denne!

Les hele omtalen her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er bok nummer fire om politioverbetjent Håkon Haakonsen og hans team. Den kan fint leses frittstående.

Etter Kodal-trilogien så har mange fått opp augene for forfatter Myriam H. Bjerkli. Nå er ho ute med ny bok, og ho skuffer ikkje denne gangen heller.

Enkelte forfattere treffer virkelig med språket sitt, som gjer at ein berre synker inn i universet deres. Som Horst, Nesbø, Lindell og også Bjerkli her, for å nevne nokre.

Dette er krim med psykologiske element. Ei kvinne føler seg forfulgt og iakttatt. Men kva er realiteten, og kva er menneskesinnets oppspinn? Det ligg ein nerve gjennom heile historien. Og dette er berre ein av fleire virkelig gode og spennende bi-historier.

Språket er fantastisk, miljøskildringene rundt Sandefjord og Larvik er strålende, og med korte kapitler, sitrende spenning og eit psykologisk spill, er denne boka ein page-turner av rang.

Ei bok og ein forfatter eg virkelig varmt kan anbefale videre.

Her kan du lese min bokanmeldelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den eneste fordelen med å være så forkjølet at jeg var hjemme fra jobb er at jeg da fikk tid til å lese denne uten å være nødt til å ta pauser! Hennes beste så langt synes jeg, første i en ny serie kanskje? Håper det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har likt alle bøkene til Bjerkli og denne er intet unntak. Det er noe med måten å skrive på som gjør at man suges inn i historien og miljøet og blir der til siste slutt. Selv om jeg skjønte mesteparten av plottet underveis følte jeg fortsatt på psykologisk spenning. Vil gjerne ha flere bøker med Håkon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er det spenning hele veien, og møtet med Vibeke Olden er et godt møte. Godt var også gjensynet med politiførstebetjent Håkon Haakonsen. Jeg kommer garantert til å lese neste krim som kommer fra Bjerkli, også.
Denne gangen ble jeg imidlertid også litt skuffa, eller mer lei meg, kanskje? Som pårørende på rusfeltet og som en som har som jobb å snakke med andre pårørende, skulle jeg så inderlig ønske at rusavhengige i bøker ikke alltid kom fra dårlige hjem, der man nærmest kaster ut ungen sin på gata fordi hen ikke passer til interiøret. Jeg vet at jeg er sår på dette av personlige grunner, men opplever likevel at på dette feltet er boka med på å bekrefte de fordommene jeg jobber med å avkrefte hver eneste dag. Men altså - også med mitt hjertesukk til slutt: Dette er ei god bok. Liker du krim, synes jeg du skal lese den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Elskede Emilie" av Myriam H. Bjerkli
  • "Aldri være trygg" av Hanne Gellein
  • "Grønnøyd monster" av Myriam H. Bjerkli
  • "Det hun så - krimroman fra Hvaler" av Jeanette Semb
  • "Paradis - kriminalroman" av Frøydis Lilledalen
  • "Redebyggeren - kriminalroman" av Merete Junker
  • "Jentene som sprang" av Simon Häggström
  • "Liksteinen - kriminalroman" av Marit Reiersgård
  • "Rovhjerte - krim" av Ulrika Rolfsdotter
  • "Mødrenes synder" av Frøydis Lilledalen
  • "Rovdyr - kriminalroman" av Erling Greftegreff Greftegreff
  • "Crux" av Sven G. Simonsen
Alle bokanbefalinger for dette verket