pH-mirakelet

balanser kostholdet, gjenvinn helsen

av (forfatter), Shelley Redford Young (forfatter) og Dag Biseth (oversetter).

Hilt og Hansteen 2004 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.40 (5 terningkast.)

29 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Surfidas eksemplar av pH-mirakelet - balanser kostholdet, gjenvinn helsen

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Favoritt!

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren hevder at det er syrebalansen i kroppen din som er viktig hvis du vil gå ned i vekt, forebygge sjukdom eller gjenvinne helsen. Han forklarer hvordan du ved å bruke hans kostholdsprogram kan balansere kroppskjemien, normalisere fordøyelse og forbrenning og bli kvitt skadelige bakterier som trives i kroppen. Han viser også hvorfor han mener at vann er den avgjørende drikken for optimal helse og hvorfor det er viktig å ha et basisk miljø i cellene. Har oppskrifter, litteraturliste og register.

Omtale fra forlaget

Balanser kostholdet, gjenvinn helsen.Har du som mål å gå ned i vekt, forebygge sykdom eller gjenvinne helsen? Glem måling av kolesterol, telling av kalorier og fett og måling av blodtrykk, blodsukker og hormonnivåer. Det som teller er syre-basebalansen i blodet ditt, hevder den fremstående mikrobiologen og ernæringsspesialisten Robert O. Young. I pH-mirakelet presenterer han sitt revolusjonerende og effektive kostholdsprogram for å balansere kroppskjemien.


- Normaliser fordøyelsen og forbrenningen med flytende føde som avgifter

- Bli kvitt skadelige bakterier som trives i kroppen: gjærsopper & muggsopper

- Forstå hvorfor vann er den avgjørende drikken for optimal helse

- Bli klar over betydningen av å ha et basisk miljø i cellene


Ta farvel med lavt energinivå, dårlig fordøyelse, overvekt, smerter og sykdom, og hils i stedet fornyet livskraft, mental klarhet, bedre allmenntilstand og en slank og kropp velkommen! God helse krever et basisk miljø i kroppen, og det skaper du ved å spise mat som tomater, avokado og grønne grønnsaker kombinert med mindre porsjoner av lett syreholdige matvarer som fisk, kornprodukter og enkelte frukter. Klarer du å oppnå den optimale balansen på 80/20 mellom base og syre, kan resultatet bli sterk vektreduksjon, fornyet utholdenhet og jernhelse.

Bokdetaljer

Forlag Hilt og Hansteen

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788274135918

EAN 9788274135918

Språk Bokmål

Sider 367

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 1 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Bruk ditt karma - med tilgang til din åndelige kode, kan du skape din egen skjebne" av Carmen Harra
  • "Meditasjon - veien til ditt sanne jeg" av Michal Levin
  • "Alternativ behandling - metoder og virkninger" av Jerk W. Langer
  • "Mirakelmat - en kokebok for helsens skyld" av Anna Selby
  • "Aloe vera - naturens skattkammer" av Audun Myskja
  • "Din fargetype - ditt liv" av Jette Holm
  • "Den som søker sin skjebne - sju leksjoner i livsvisdom" av Robin Sharma
  • "Mat mot kreft - sunt og godt kosthold som virker forebyggende" av Richard Béliveau
  • "Vitaminrevolusjonen - trim ditt immunforsvar med vitaminer og mineraler" av Knut T. Flytlie
  • "Blodtypedietten" av Peter J. D'Adamo
  • "Reisen - veien til selvhelbredelse" av Brandon Bays
  • "Chakraene - lær deg å balansere kroppens energisentre for bedre helse og økt velvære" av Patricia Mercier
Alle bokanbefalinger for dette verket