Kreftsykdommer

en basisbok for helsepersonell

av (redaktør) og Erik Wist (redaktør).

Gyldendal akademisk 2005 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

StineMas eksemplar av Kreftsykdommer - en basisbok for helsepersonell

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

Fag / Opplysning

Lesedato

2008

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er en basisbok om kreftsykdommer primært rettet mot allmennpraktikere som trenger en oppslagsbok, men også medisinstudenter, spesialister i utdanning og annet helsepersonell. I første del tar boka for seg basal cellebiologi, arv, prinsipper for stråleterapi og medikamentell behandling og metodikk ved klinisk forskning. Andre del dekker diagnostikk og behandling av de enkelte kreftformer. Del tre omhandlet praktisk undersøkelsesmetodikk og enklere prosedyrer som kan utføres i allmennpraksis. I del fire gis en oversikt over psykososiale forhold og støtteordning ved kreftsykdom. Denne delen tar også for seg bruk av alternativ medisin. Med stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Dette er en basisbok om kreftsykdommer, som nå foreligger i ny utgave som er faglig oppdatert innen alle sentrale områder. I første del tar boken for seg basal cellebiologi, arv, prinsippene for stråleterapi og medikamentell behandling og metodikk ved klinisk forskning. Andre del dekker diagnostikk og behandling av de enkelte kreftformer. Del tre omhandler praktisk undersøkelsesmetodikk og enklere prosedyrer som kan utføres i allmennpraksis. I del fire gies en oversikt over psykososiale forhold og støtteordninger ved kreftsykdom. Her omtales også bruken av alternativ medisin. Det er lagt vekt på en enkel og oversiktelig fremstilling, bl.a. ved bruk av faktabokser som punktvis sammenfatter informasjonen og en rekke instruktive illustrasjoner. Kreftsykdommer er primært rettet mot allmennpraktikere som trenger en oppslagsbok, men også medisinstudenter, spesialister i utdanning og annet helsepersonell som kreftsykepleiere og stråleterapeuter vil ha nytte av boken.En rekke av landets fremste kreftspesialister har skrevet om emner de er spesielt godt oppdatert på.Redaktørene av boken, sjeflege dr. med. Rolf Kåresen og professor dr. med. Erik Wist har begge betydelig erfaring i behandling av kreft. De er tilknyttet Ullevål universitetssykehus, Oslo.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal akademisk

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788205334946

EAN 9788205334946

Språk Bokmål

Sider 416

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket