Drift av lokalnettverk

design, sikkerhet

av (forfatter) og Per Borgesen (forfatter).

Tapir akademisk forlag 2001 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Sjur Vaages eksemplar av Drift av lokalnettverk - design, sikkerhet

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

Oppslagsverk

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken tar utgangspunkt i generelle prinsipper innenfor drift av nettverk. Den omhandler blant annet : datakommunikasjon i lokalnettverk, spesifikasjon av tjenermaskin, lokalnettverk av operativsystem, planlegging og design, drift og sikkerhet og Intranett. Det er egne kapitler med gjennomgang av de mest brukte systemer: Novell NetWare, Windows 2000, LINUX. Boka egner seg som håndbok for IT-ansvarlige og som lærebok i drifts- og nettverksfag. Med stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Arne B. Mikalsen og Per Borgesen Drift av lokalnettverk . Design og sikkerhet 4. utgave Boka gir en solid og praktisk innføring i et dynamisk fagområde. Den omhandler blant annet: Datakommunikasjon i lokalnettverk Spesifikasjon av tjenermaskin Lokalnettverk operativsystem Planlegging og design Drift og sikkerhet Intranett Det er egne kapitler med gjennomgang av de mest brukte systemer: Novell NetWare . Windows 2000 . LINUX Boka egner seg som håndbok for IT-ansvarlige og som lærebok i drifts- og nettverksfag. Den brukes i dag som pensum ved flere høgskoler, universiteter og videregående skoler, samt ved Nettverksuniversitetets nettbaserte fjernkurs. Nytt i 4. utgave Denne utgaven tar for seg siste versjon av nettverksoperativsystemer fra Microsoft . Windows 2000. Den har også et mer omfattende kapittel om datakommunikasjon. I tillegg er boka generelt oppdatert med tillegg i mange av kapitlene. Forfatterne Arne B. Mikalsen og Per Borgesen er førstelektorer ved Institutt for databehandling, Høgskolen i Sør-Trøndelag. Her underviser de i drifts- og datakommunikasjonsfag. De kan treffes via bokas egne websider. Supplerende informasjon på Internett Tilleggsstoff, pekere til bakgrunnsinformasjon og figurer fra boka finner du på bokas web-sider. I tillegg er det et eget forum for faglærere som bruker boka i undervisningen (passordbeskyttet

Bokdetaljer

Forlag Tapir akademisk forlag

Utgivelsesår 2001

Format Heftet

ISBN13 9788251916363

EAN 9788251916363

Språk Bokmål

Sider 476

Utgave 4

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Andre utgaver