Night school

av (forfatter).

Atom Books 2015 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.70 (27 terningkast.)

57 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Rufsetufsas eksemplar av Night school

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

konspirasjon

Lesedato

2012

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Omtale fra forlaget

Allie's world is falling apart...She hates her school. Her brother has run away. She's just been arrested.

Again. And now her parents are sending her away. But instead of hating boarding school, Allie is happy.

She's making friends. And there's Carter, a brooding loner with whom she feels an instant connection. Cimmeria Academy is no ordinary school.

Her classmates - and maybe some of the teachers - are hiding a secret. And soon it begins to feel like a very dangerous place...'Night School is dramatic and full of great characters, the perfect blend of suspense and romance.' Sophie McKenzie

Bokdetaljer

Forlag Atom Books

Utgivelsesår 2015

Format Heftet

ISBN13 9781907411212

EAN 9781907411212

Serie Night school (1)

Genre Spenning

Språk Engelsk

Sider 454

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

6 10 9 1 1 0

Bokomtaler

Man kan ikke stole på hvem som helst...

Etter et rebelskt år blir tenåringsjenta Allie sent av gårde til en skole hun aldri tidligere har hørt om. Det er straffen etter at hun ble arrestert tre ganger på et år. Noe som selvfølgelig har skuffet foreldrene hennes dypt. Hun og foreldrene hennes har sklidd litt fra hverandre etter at broren hennes ble sporløst forsvunnet, og foreldrene er mektig lei av hennes barnslige oppførsel. De vil bare hennes beste og få henne på rett spor. Derfor sender de Allie til en skole utenfor London. Bort fra dårlige venner og hvor hun kan reflektere over ting i fred og ro. Skaffe seg nye venner og gjøre det bedre på skolen.Men bare etter noen uker føler hun at det foregår noe underlig der og at både medstudenter og lærere holder noe skjult for henne. Hva kan det være og hvordan skal hun finne det ut uten å havne i mer trøbbel?

Jeg ble først kjent med denne boka etter en smakebit som ble lagt ut av Mari fra bloggen Flukten fra virkeligheten - en bokblogg tidligere i år. Både smakebiten, og konseptet virket veldig spennende for meg. Og som god bedring for at jeg var forkjølet var hun så snill og sendte denne boken til meg i gave. Tusen hjertlig takk, Mari. Det var veldig snilt av deg! Og jeg gledet meg vilt til å lese den.

Til min store lettelse falt boka i smak! Det tok ikke lang tid før jeg ble dratt i det store mysteriet Allie og hennes nye venner ville finne ut av om skolen. Jeg ble jo selvfølgelig like nysgjerrig som dem og jeg følte at jeg ble såpass godt kjent med både dem og miljøet at det var som om jeg var der selv. Det var så mye jeg ville ha svar på at det var mange kvelder jeg slet med å legge fra meg boka.

Det var ikke bare spenningen som gjorde at jeg ble glad i boka, men uten å avsløre det, må jeg bare si at Night School bringer noe nytt innenfor den typiske ya-sjangeren. Det setter jeg stor pris på fordi mange ganger har jeg følt at jeg har lest den samme boka for den målgruppa. Her er det noe forfriskende og annerledes konsept som jeg syntes både var positivt og herlig! Jeg vet ikke om Night School tilhører noen serie. Kunne ikke finne ut noe om det gjennom goodreads eller andre steder på nettet, og jeg er glad i enkeltstående bøker. Men her skulle jeg gjerne ha lest en oppfølger. Jeg følte meg ikke klar for å forlate denne herlige gjengen og konseptet helt ennå, og det er vel et godt tegn? Anbefales virkelig for de som liker ungdomsbøker med en litt annen vri.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende og lettlest for den unge poden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kopi av kopi med lange kjedelige passasjer. Forutsigbar og blottet for troverdighet. Les heller "Variantene".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg slet litt med denne da jeg først prøvde å lese den på norsk. Jeg har alltid foretrukket å lese bøker på engelsk, så jeg byttet. Gikk mye bedre å lese den på engelsk, men det kan også ha noe med at boken er ganske treg i starten. Man er nesten 200 sider inn i boken før man får skikkelig bevis på at noe er virkelig galt med denne skolen. Det er litt den "første bok i serien fella" som skal bygge opp mye mysterier. Men jeg likte veldig godt siste halvdel av boken. Desverre har en avsmak for trekantdrama hindret meg i å lese videre, så den har ikke blitt prioritert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Lest i 2015


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker jeg har lest i 2017


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Opprør" av C.J. Daugherty
  • "Arven" av C.J. Daugherty
  • "Stormriket" av Sarah J. Maas
  • "The Geography of You and Me" av Jennifer E. Smith
  • "Fandom" av Anna Day
  • "The School for Good and Evil" av Soman Chainani
  • "Memory - drømmenes by" av Christoph Marzi
  • "Kråkene" av Jacob Grey
  • "Lykkeravnene" av Paul Durham
  • "Ikoner - roman" av Margaret Stohl
  • "Eksorsisten" av Heine T. Bakkeid
  • "Spøkelsenes by" av Victoria Schwab
Alle bokanbefalinger for dette verket