Anna dressed in blood

av (forfatter).

2011 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Rufsetufsas eksemplar av Anna dressed in blood

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Horror

Lesedato

2011

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Bokdetaljer

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

Språk Engelsk

Sider 316

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ikke alle horrorbøker er like skremmemde...

Cas er ingen vanlig fyr. Han prøver å leve et normalt liv som alle andre, men han bærer på en hemmelighet. Han er en Ghost Killer (eller hva jeg skal kalle ham). Hans kall i livet er å drepe voldelige spøkelser og utrydde dem for godt. Men det er ingen lett oppgave. Samtidig må han prøve å holde det skjult for andre. Noe som er lettere sagt enn gjort.

Hans tøffeste oppgave hittil er Anna. Han og moren flytter til et nytt sted. Stedet er kjent for en uhyggelig Urban Legend (vandrehistorie) om en jente som for flere år siden var på vei til å møte kjæresten på dans. Men på vei dit ble hun myrdet på en brutal måte. Ifølge sagnet skal hun være knyttet til et forlatt hus hvor hun oppholder seg og dreper alle som kommer innenfor. På en eller annen måte må tenåringen Cas utrydde henne for godt, men hvordan?

Jeg var så heldig å få denne boka i posten av Penelope som jeg har litt kontakt med. Hun var så snill og sendte meg et eksemplar og det gjorde meg veldig glad! For lenge hadde jeg siklet etter denne boka. Jeg er som kjent svak for horror. Jeg elsker sagn og spøkelseshistorier. Horror generelt. Så derfor fikk jeg meget lyst til å lese den. Hadde også hørt og lest mange lovende ord om boka. Jeg fikk store forventinger og håpet at den ville gi meg mange skremmende øyeblikk gjennom lesingen. Med denne stilige tittelen og herlige coveret måtte dette bli bra!

Men dessverre innfridde ikke bok helt til forventningene. Jeg har lest mange bra ungdomsbøker i det siste. Og at dette var horror var for meg bare et pluss. Men spenningen var ikke helt der. I hvert fall ikke gjennom hele veien. Noe som var litt skuffende. Selvfølgelig hadde den en del spennende øyeblikk, men jeg ble dessverre ikke helt fengslet.

Det jeg likte godt med denne boka var at det endelig var en mannlig hovedrolle istedet for kvinnelig, og jeg likte denne Anna godt. Hun var litt creepy, og jeg likte atmosfæren i vandrehistorie, men likevel var det mye jeg savnet. Jeg savnet litt mer action, og snikenende uhygge. Den ble litt for tam til å være grøsserbok. Men alt i alt var det en grei bok i kjedelige stunder, men ikke mye mer enn det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket