Et helt ordinært drap

av (forfatter) og Carina Westberg (oversetter).

Vega forlag 2009 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (12 terningkast.)

41 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Rita Bergs eksemplar av Et helt ordinært drap

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Washington opplever en rekke mord. Etterforsker Robert Miller blir satt på saken. Avisene har døpt seriemorderen; Sløyfemorderen. Men saken er innviklet. Offisielt sett eksistere nemlig ikke ofrene, de er ikke oppført i noe kjent register. Og når han graver fram opplysninger som er enda mer skremmende, blir han nødt til å innse sannheten om den korrupte verden han lever i.

Omtale fra forlaget

Ingen ville se sannheten i øynene. Men da avisene skrev om det fjerde drapet, ga morderen et navn og avslørte detaljer fra de forferdelige forbrytelsene, var det ikke lenger mulig å overse realitetene. Etterforsker Robert Miller blir satt på saken. Sammen med partneren prøver han å se sammenhenger mellom drapene, og snart blir saken mer innviklet. Offisielt sett eksistere nemlig ikke ofrene, de er ikke oppført i noe kjent register. Jo hardere Miller arbeider, desto mindre forstår han. Og da han graver fram opplysninger som er enda mer skremmende, blir han nødt til å innse sannheten om den korrupte verden han lever i.

Bokdetaljer

Forlag Vega forlag

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788282110518

EAN 9788282110518

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Washington D.C.

Språk Bokmål

Sider 608

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 3 4 1 0 2

Bokomtaler

Denne boken vil jeg rett og slett fraråde bokelskere å lese.
Boken har total mangel på rød tråd, mangler spenning, og er forvirrende og uinteressant. Hva nå enn forfatteren prøver på, funker ikke - i alle fall ikke for meg. Etter å ha "strevd" meg til å komme til siste kvartdel av denne boken, la jeg den fra meg og tok en lesepause fra litteratur en liten stund. Jeg håper for all del noen er uenige med meg, men denne boken er for meg noe av det verre jeg har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Hva var det Kafka sa? Et bur dro ut for å finne en fugl. Buret fant meg, og det var fristende og forførerisk, og alt det lovte, viste seg å være løgn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Et lite øyeblikk virket hun forbauset, så smilte hun. Klare øyne, mørkt, langt, tilbakestrøket hår som ble holdt på plass av en trespenne på den ene siden; et litt skjevt smil- som gav inntrykk av at hun bestandig var nysgjerrig på noe uuttalt.(...) Da hun smilte til meg, var det som å bli sparket sidelengs inn i noe vakkert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De hemmelighetene som blir best bevart, er de som alle vet om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det uunngåelige. Jeg skal fortelle noe om det uunngåelige. Død og skatt, ikke sant? Det er uunngåelig. Jeg skal si hva annet som er uunngåelig: Kjærligheten. Den er like uunngåelig som tyngdeloven. Skatt går det an å unngå. Folk lurer døden, eller utsetter den i det minste. Det står stadig i avisoverskriftene. Mann lurte døden og den slags, ikke sant? Men vis meg en som aldri har elsket noen. Jeg snakker ikke om begjær. Snakker ikke om å ønske så sterkt å være sammen noen at det gjør vondt. Snakker verken om søskenkjærlighet, mors- eller farskjærlighet. Ikke om å beundre noen, eller forgude, eller det å være mer glad i noen enn man har vært i andre... Jeg snakker om kjærlighet. Kjærlighet som er så sterk at den ikke kan ses, føles, berøres, smakes, ikke kan uttales, ikke kan defineres eller beskrives eller skildres. Man kan ikke forklare den, rasjonalisere eller rettferdiggjøre den, kan ikke analysere den over et glass whisky og en pakke sigaretter... En kjærlighet som er så sterk at man ikke egentlig vet hvor godt grep den har om en, før en forsøker å røre seg... Og finner ut at det ikke lar seg gjøre. Du sitter bom fast, og du forstår at det du opplever, er like mye en del av deg som alt det andre. Den er deg. Du er den. Og det er ute med deg. Det er noe du føler inderlig lenge. Den blir en del av deg, og uansett hva som skjer, uansett hva den personen du elsker gjør, føles det umenneskelig ikke å fortsette å elske vedkommende til evig tid. Det er kjærlighet...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg løp forbi minner og følelser: frykt og fiasko og frustrasjon, og den famlende tvilen på hva jeg drev med, som i sin tur førte til at jeg tvilte på den jeg var.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Drep budbringeren" av Tami Hoag
  • "Skjebnens ironi" av R.J. Ellory
  • "Mørkets engler" av R.J. Ellory
  • "Tause Joe" av T. Jefferson Parker
  • "Ett skritt fra døden - kriminalroman" av Tor Edvin Dahl
  • "Den gode datter" av Steffen Jacobsen
  • "Kalendermordene" av R.J. Ellory
  • "En delikat sannhet" av John Le Carré
  • "Creole Belle" av James Lee Burke
  • "Død manns hemmelighet" av Boris Starling
  • "Djevelhunden" av Stephen Booth
  • "Det kalde landet" av Inger Frimansson
Alle bokanbefalinger for dette verket