Du er neste

av (forfatter) og Kurt Hanssen (oversetter).

Vigmostad Bjørke 2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.75 (12 terningkast.)

44 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Rita Bergs eksemplar av Du er neste

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Har lest 2014

Lesedato

2014

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Som fireåring ble Mike Wingate forlatt av foreldrene og plassert i fosterhjem. Til tross for en tøff oppvekst lever han som voksen det livet han har drømt om. Men en dag innhentes han av sin ukjente fortid. Mikes eneste utvei er å kontakte Shep, som er hans beste venn, men også en farlig person.

Omtale fra forlaget

Mike Wingate har hatt en tøff oppvekst. Han ble forlatt av foreldrene på lekeplassen som fireåring og plassert i fosterhjem. Han har knapt noen minner om familien. Men nå, som voksen, lever han det livet han har drømt om. Han er lykkelig gift, og de har en åtteårig datter. Han har sitt eget firma, og han er i ferd med å sluttføre et stort miljøprosjekt som vil sikre fremtiden for den lille familien. Da blir han innhentet av en fortid han ikke kjenner noe til. Han blir truet av ukjente, og han får ingen hjelp av politiet. Hans eneste utvei er å kontakte Shep, som han delte fosterfamilie med. Shep er hans beste venn, men også en farlig person. Truslene mot Mike og familien øker og blir farligere. Den eneste beskjeden han får, er at «du er neste». Oversatt av Kurt Hanssen Sagt om boken: «Mesterlig» -Publishers Weekly «Førsteklasses thriller» - Library Journal Om forfatteren: Gregg Hurwitz (f. 1973) har skrevet et titall thrillere som er solgt over hele verden. Bøkene hans har vært nominert til en rekke priser. Ved siden av forfatteryrket arbeider han som produsent og forfatter for TV. I forbindelse med research til sine bøker har Gregg Hurwitz blant annet trent med spesialstyrker, svømt med haier og levd undercover. Ikke stol på noen var hans første bok på norsk.

Bokdetaljer

Forlag Vigmostad Bjørke

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788241907395

EAN 9788241907395

Genre Thriller

Omtalt sted California

Språk Bokmål

Sider 509

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 5 5 0 0 0

Bokomtaler

Puh, helt utslått etter en fantastisk utrolig spennende og intens og annerledes spenningsbok! Dette var virkelig bra!

Mike ble satt igjen på en lekeplass som fireåring, og må starte livet på nytt etter å ha vært på barnehjem i mange år. Han stifter familie og klarer å få til et flott miljøboligprosjekt som skal sikre ham og familien resten av livet. Noen begynner å plage ham og familien, uten at han klarer å forstå hvorfor. Etter at kona nesten blir drept, får han tak i Shep, en kamerat fra barnehjemmet, til å hjelpe seg. Sammen jobber de seg mot det de håper er svaret, veien er lang og kronglete, og det er et stort apparat i mot dem........

Spenningen underveis, hvordan vi, og Mike, etterhvert, med små biter, får vite ihvertfall littegrann om bakgrunnen hans, er helt utrolig spennende. Jeg kan ikke si mer uten å røpe noe fra handlingen, men dette er absolutt en favorittbok! Har bestilt hans første bok på biblioteket også, og kan nesten ikke vente! Den skal leses umiddelbart!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det tok litt tid før historien satte seg – innledningen ble rett og slett litt for lang etter min smak. Jeg synes at hele boka med hell kunne ha vært stammet inn endel underveis. Det er masse spennende partier, men boka hadde ikke behøvd alle sine over 500 sider for å fortelle denne historien.

Historien er riktignok intrikat, spennende og god komponert – så selv om jeg nok skummet meg gjennom endel partier, er jeg til syvende og slutt veldig fornøyd med denne boka. Gregg Hurwitz er en god spenningsforfatter, som jeg kommer til å følge også heretter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Man driver ikke et krisesenter for kvinner og barn i sytten år uten å vite hvordan man gir folk et nytt liv.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Resepsjonisten, en haug med tatoveringer formet som en mann,var mer enn glad til for å få betalt kontant.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er så mye hodelus i omløp at Sofamor har bestemt at alle skal ha piggsveis, hun bruker saksen like upersonlig og kyndig som en byråkrat som gir avslag på en søknad. Funksjonalitet over form, som alltid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han avbrøt henne. "Har du tekstet meg?". "Har jeg noensinne tekstet deg ?. Jeg er da ikke fjorten år !".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Den siste som skal dø" av Gregg Hurwitz
 • "Før døden lukker mine øyne" av Benni Bødker
 • "Hilsen fra Rexville - roman" av Susanne Staun
 • "Ikke stol på noen" av Gregg Hurwitz
 • "Døderommet - thriller" av Susanne Staun
 • "Den som leter" av Amanda Kyle Williams
 • "Det kalde landet" av Inger Frimansson
 • "Skrik under vann" av Jeanette Øbro Gerlow
 • "Den gode datter" av Steffen Jacobsen
 • "Inntrengeren" av Håkan Östlundh
 • "Svalens graf" av Sissel-Jo Gazan
 • "Mørketid" av Alex Barclay
Alle bokanbefalinger for dette verket