Dare You To (Harlequin Teen)

av (forfatter).

Harlequin Teen 2013 Hardcover

Gjennomsnittlig terningkast: 5.57 (7 terningkast.)

9 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Se på denne utgaven hos amazon.com

RisRosOgKlagings eksemplar av Dare You To (Harlequin Teen)

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Terningkast 5

Lesedato

2019

2017

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Bokdetaljer

Forlag Harlequin Teen

Utgivelsesår 2013

Format Hardcover

ISBN13 9780373210633

Språk Engelsk

Sider 480

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 3 0 0 0 0

Bokomtaler

http://boknerd.blogspot.no/2013/12/dare-you-to-av-katie-mcgarry.html

Forfatter: Katie McGarry
Utgitt: 28. mai 2013
Forlag: Harlequin Teen
Språk: Engelsk
Medium: Kindle

Dare You To handler om Beth og Ryan. Beth mener det er hennes oppgave å beskytte moren hennes. Moren er alkoholiker og sliter med mye, blant annet en voldelig kjæreste. En dag tar Beth på seg skylden for noe moren gjør for å unngå at moren havner i fengsel. Dette får onkelen hennes til å trappe inn og tvinger Beth til å velge mellom morens frihet og hennes egen lykke. Hun flytter inn med onkelen og må starte på en ny skole. Hun føler at ingen forstår henne lenger, frem til hun møter Ryan, atleten som hun ikke er ment å like.

Ryan er byens gullgutt, han er alles populære stjerneatlet. Men alt er ikke perfekt hjemme hos han, og familien har en hemmelighet som holder på å få familien til å og i oppløsning. Ryan elsker en utfordring og når han blir utfordret til å spørre ut en skater jente trapper han ikke ned. Når hun ikke vil gå ut med han, taper han veddemålet, men det er helt til jenta dukker opp på skolen hans etter sommerferien. Skater jenten viser seg nemmelig å være Beth.

Dare You To er som Pushing the Limits en søt historie om to tenåringer med problemer, her spesielt relatert til familiene sine. Ryan føler seg sveket og unngår å gjøre noe med problemet sitt, mens Beth kjemper for harde livet for å få hjulpet moren. Begge holder problemene sine skjult for hverandre men allikevel har de en innvirkning som fører til at den andre begynner å håndtere problemet sitt annerledes. Begge karakterene er også i prosessen av å finne ut hvem de er uten foreldrenes innvirkning.

Selv om Beth bare var en utfordring, så begynner Ryan også å falle for henne. Han ser ikke den samme jenta som alle andre ser. Han ser en usikker og redd jente men fremdeles tøff jente. Beth begynner også å falle for Ryan, men prøver å la være. Hun prøver å innbille seg at han bare er den populære atletiske gutten og ikke en hun kan la seg falle for.

Jeg klarer ikke helt å anmelde boken ordentlig. Jeg vet bare at jeg syns den var kjempe bra, omtrent like bra som Pushing the Limits. Kanskje problemene var litt vanskelige å sympatisere med til tider, der ikke alle sliter med avhengige mødre of vet hvordan det er. Ryans problemer var derimot lettere å sympatisere med der han har foreldre som prøver å styre livet sitt, og som insisterer på å holde hemmeligheter. Jeg likte også godt hvordan karakterene etter hvert tok mer kontroll over sine egene liv, og begynte å åpne seg opp for hverandre og støtte hverandre. Også var det gøy å få lese mer om Beth som var en bikarakter i Pushing the Limits.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

My heart has been ripped multiple times and each time I repaired it on my own. I know my limits and if someone rips me apart again, I'll never find the strength to pick up the pieces.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Disse bøkene har jeg kost meg med i 2017


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Pushing the Limits (Harlequin Teen)" av Katie McGarry
  • "Bared to you" av Sylvia Day
  • "Perfekt kjemi" av Simone Elkeles
  • "Eclipse" av Stephenie Meyer
  • "New moon" av Stephenie Meyer
  • "Twilight" av Stephenie Meyer
Alle bokanbefalinger for dette verket