Frekke Frida Flue forelsker seg

av (forfatter) og Kari-Mette Astrup (illustratør).

Liv forlag 2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (2 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

RandiAs eksemplar av Frekke Frida Flue forelsker seg

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Barnebøker

Lesedato

2012

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er den andre boka om Frida Flue.

Omtale fra forlaget

"Frekke Frida Flue forelsker seg" er en frittstående oppfølger til "Frekke Frida Flue" som kom i 2011. I årets bok er Frekke Frida Flue på ferie i Spania. Der forelsker hun seg i den spanske flue, Fernando Frez, og det blir arrangert fluebryllup med hundrevis av fluer til stede. Frekke Frida Flue og drikker seg full på sangria, spiser sin første soft-is og finner på de utroligste rampestreker under Spanias stekende sol. Pappaen og de to barna elsker den frekke flua med de røde skoene. Men kommer hun noen gang til å bli venner med mammaen i familien? Dette vil barna like! Her er det både humor, flueromantikk og litt om livets alvor! Sagt av Hege Strand, barnebokformidler og bibliotekar i Stokke. Bokinspirator Liv Gade har også uttalt seg om boken. Hun sier: "Frekke Frida Flue forelsker seg" er en morsom, ellevill og velskrevet barnebok, med masse humor og kjærlighet! Boken er skrevet av forfatter og barneskolelærer Jon Håkon Aulie. De morsomme tegningene er illustratør og kunstmaler Kari-Mette Astrups verk.

Bokdetaljer

Forlag Liv forlag

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788293184225

EAN 9788293184225

Serie Frekke Frida Flue (2)

Omtalt sted Spania

Språk Bokmål

Sider 78

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 1 0 0 0

Bokomtaler

Fluer er kjempe irriterende, i alle fall når de flyr opp under skjørtet eller inn i nesa. Og det er akkurat slike rampestreker Frekke Frida Flue og kjæresten elsker å gjøre.

Sammen med «familien» har Frida dradd på ferietur til Spania og her forelsker hun seg i den superkjekke spanske fluen Fernando Frez. Frida blir helt mo i alle seks beina bare av å se på han. Og som Frekke Frida Flue sier: «Livet er deilig. Jeg er så glad for at jeg ikke er ei døgnflue, for jeg koser meg og vil leve et langt flue-liv! Og så vil jeg erte mange mennesker!»

Det blir mye dramatikk av alle ertingen. Men Frida har et «varmt hjerte» også. For når ulykka er ute er det Frida og Fernando som må trå til …

En kjempe gøy og ellevill bok med fargerike tegninger. Jeg tror barn fra ca. 6 til 10 år vil elske boka. Den er ganske lett å lese, men passer også godt som høytlesnings bok.

Men en advarsel; neste gang du irriterer deg over en flue; sjekk at det ikke er Frekke Frida.

LJA

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Morsomme bøker for barn


Godt sagt! (2) Varsle Svar