Farlig tro

kristen i islams skygge

av (forfatter), Al Janssen (forfatter) og Rune Flaten (gjendikter).

Lunde 2009 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.12 (8 terningkast.)

31 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Libraritas vs eksemplar av Farlig tro - kristen i islams skygge

Lesetilstand

Ingen lesetilstand

Hylle

om De tør spørre

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boken forteller forfatterne historien til de kristne i muslimske land. I Midtøsten står kirken overfor terror, fiendtlige styresmakter og muslimer som søker Jesus. Boken gir deg et glimt inn i disse menneskenes liv, og viser hvordan kristne i Vesten kan hjelpe sine forfulgte trosfeller. Forfatterne kaller leseren til å delta i en ny form for jihad; å legge hevn til side til fordel for tilgivelse, radikal kjærlighet og trofast bønn.

Omtale fra forlaget

Broder Andreas ble i sin tid kjent som Guds bibelsmugler inn i Øst-Europa. Hans bok "Med Guds ord gjennom jernteppet" er blitt solgt i 56 000 eksemplarer bare i Norge. "Farlig tro - Kristen i islams skygge" hevdes å være like slagkraftig som denne. Boka leses som en roman, men er ikke en bok du lukker, legger bort og er ferdig med. Denne spennende, gripende og aktuelle beretningen om vilkårene mange omvendte muslimer lever under i hjemlandene sine, angår deg som bekjenner troen på Jesus! Boka er i samarbeid med Åpne Dører.

Bokdetaljer

Forlag Lunde

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788252000504

EAN 9788252000504

Omtalt sted Midtøsten

Språk Bokmål

Sider 320

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 3 2 0 0 0

Bokomtaler

Grusomt spennende! Grusomt, fordi denne boka er som en ekkel krimbok som dessverre er fra virkeligheten. Spennende nettopp fordi den er som en krimbok med personer jeg blir glad i med en nydelig innstilling til livet og andre personer som gjør dem vondt og motarbeider deres gode innstilling. Men midt mellom disse motpolene finnes det masser av kjærlighet og dermed håp.

Boka handler om virkelige mennesker som er kristne, eller muslimer som ønsker å bli det, i et overveiende muslimsk land. Muslimske ekstremister gjør livet konstant utrygt for disse, og de har ingen respekt for liv eller andre menneskerettigheter. Det er fryktelig å lese om den lave toleransen for annerledeshet, med tortur og død til følge. Dette skjer faktisk i mange land.

Men samtidig forteller boka om både kristne og muslimer som vil bygge bro mellom hverandre og forstå hverandre, - som støtter hverandre i hemmelighet. Og gjennom deres samtaler har jeg lært mye som jeg ikke visste om likheter og forskjeller mellom Koranen og Bibelen. Jesus er faktisk en profet i Koranen, men de fleste muslimer får allikevel ikke lov til å fokusere på han.

Denne boka gav både lærdom, sorg, håp og engasjement!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket