Demon diary 3

av (forfatter), Kara (illustratør) og Kari Buer Wiersdalen (oversetter).

Mangismo 2006 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.00 (1 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Kristine Oseth Gustavsens eksemplar av Demon diary 3

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Tegneserier

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Guder og demoner er i krig. Den unge Raenef er utpekt som den nye Demonmesteren og skal bidra til å gjenopprette harmoni. Uheldigvis har Raenef et godt hjerte, og ikke greie på trolldom og magi. Som læremester får han den karismatiske Eclipse, en demon av høy rang. Tålmodigheten hans blir satt på prøve når Raenef skal lære seg sort magi.

Omtale fra forlaget

Guder og demoner er i krig. Den unge Raenef er til sin store overraskelse utpekt som arvtaker for den gamle demonherskeren. Det tyder på at det er Raenef som skal bidra til å gjenopprette harmonien mellom guder og demoner. Som læremester får han den karismatiske og fryktinngytende Eclipse, som skal gi ham en innføring i en demonherskers plikter. Men dette er ikke så stas, for Raenef er mer flink og vennlig, enn fryktinngytende - han er den mest sympatiske og elskverdige demonherskeren verden har sett til nå! Eclipse kommer til å få litt av en oppgave, men det er vanskelig å være sint på Raenef lenge av gangen. Til alt hell, for det lurer mange farer og trusler - det er mange som er ute etter den nye demonherskeren... Om bind 3: I Demon Diary bind 3 får vi resten av historien om hvordan Eclipse finner Raenef, som lever som tyv, og tar ham med hjem til demonslottet. Raenef tenker mest på å få mat og tak over hodet, og han vet egentlig ikke hva han sier ja til, - faktisk har han ennå ikke helt styr på hva det vil si å være demonmester. Demonmestere fryktes og hates, men Raenef oppfører seg på sin sedvanlige naive og vennlige måte ... Også når det dukker opp en litt merkelig offergave - en liten jente?! ... Kiris er også fortsatt på ufrivillig besøk, til stor irritasjon for Eclipse, som drar til Rased-templet for å få en forklaring. Her får han overraskende opplysninger om Kiris' skjebne ...

Bokdetaljer

Forlag Mangismo

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788763960113

EAN 9788763960113

Serie Demon diary (3)

Genre Fantastisk litteratur Manga

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 0 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Demon diary 2" av Yun-Hee Lee
Alle bokanbefalinger for dette verket