Gravkammer

av (forfatter), Heidi Grinde (oversetter) og Kirsti Øvergaard (oversetter).

Gyldendal 2008 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.52 (104 terningkast.)

442 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos ark.no

Tonjes eksemplar av Gravkammer

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Frankrike. Allehelgensaften, 1897. Ei ung jente, Leonie Vernier, forsvinner sporløst fra Domaine de la Cade utenfor Rennes-les-Bains. Samme natt blir en prest brutalt myrdet i nabolandsbyen. Det eneste som knytter de to hendelsene sammen er musikken som høres i skogen og Tarot-kortet som presten holder. Morderne blir aldri dømt, og Leonie blir aldri funnet. Domanie de la Cade, 2007: Forfatter og musiker Meredith Martin ankommer Domaine de la Cade for å drive undersøkelser rundt komponisten Claude Debussy. Hun blir umiddelbart grepet av Leonies skjebne, og da hun oppdager et skjult gravkammer og begynner å høre musikk i skogen om natta, skjønner hun at den gamle historien ikke er avsluttet. Mot sin vilje kjemper hun snart for å finne Tarot-kortet og løse det gamle mysteriet, uten å bli det neste offeret selv. Dette er den andre boka i Languedoc-trilogien.

Omtale fra forlaget

To kvinners skjebne knyttes sammen av en flere hundre år gammel hemmelighet. En eventyrlig roman om gjenferd, forbannelser og mystiske tarotkort. Oktober 1891: Den unge Leonie Vernier og hennes bror Anatole forlater de dunkle gatene i Paris til fordel for et mystisk hus nær Carcassonne, sør i Frankrike. Der, i de tette, mørke skogene, snubler Leonie over et gravkammer. Snart blir hun lokket inn i et hundre år gammelt mysterium som inneholder mord, gjenferd og mystiske tarotkort som har makt over liv og død.Oktober 2007: Meredith Martin bestemmer seg for å ta en pause fra studiene sine i Paris, der hun leser om komponisten Claude Debussy. Hun reiser sørover og finner hvile på et vakkert hotell i skogene nær Carcassonne. Men det skal bli langt fra fredelig. Hun blir fullstendig oppslukt av stedets historie, spesielt en hendelse som ligger hundre år tilbake i tid, men som fremdeles har sitt klamme grep om stedets befolkning. Snart blir hennes egen skjebne knyttet opp til Leonies. Men det er ikke før hun snubler over en bortgjemt lysning i skogen at hun skjønner at fortidens hemmeligheter er langt fra døde og begravet.OM FORFATTEREN:Kate Mosse (f. 1961) er forfatter, kritiker, programleder på BBC og en av grunnleggerne av The Orange Broadband Prize for Fiction. Hun fikk sitt internasjonale gjennombrudd med Labyrinten. Gravkammer er den etterlengetde oppfølgeren. Kate Mosse bor med familien i England og Frankrike.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788205380226

EAN 9788205380226

Serie Languedoc-trilogien (2)

Genre Historisk litteratur Spenning

Omtalt tid 2000-2009 1800-tallet

Omtalt sted Frankrike

Språk Bokmål

Sider 677

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

8 55 29 8 3 1

Bokomtaler

Når jeg leser til 03.30 om natten så er det antagelig den beste anbefaling- spennende -lærerikt for en som ikke er god på Tarrot- fantasifull om tarrot og hva disse kortene kan innebære i en roman og gode skildringer slik at jeg føler meg med i folkelivsskildringene -ad citu Nam nam -- ,men ofseleg tjukk!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Før jeg har lest minimum 10 bøker fra "uleste-i-bokhylla", har jeg ikke lov til å verken låne eller å kjøpe nye bøker. Det er nå virkelig på tide at denne delen av boksamlingen krymper... Challenge completed :))


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bøker kjøpt pr 24/11. Må bare få nok tid til å lese... Prioriteringer, prioriteringer.... ;)


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når vinden uler rundt hushjørnene og skumringen senker seg over en mørk november-kveld - LES DISSE!!!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Citadell" av Kate Mosse
  • "Vintergjenferd" av Kate Mosse
  • "De åtte" av Katherine Neville
  • "Gravmerket" av Val McDermid
  • "Sjelenes bok" av Glenn Cooper
  • "Fare i rødt" av Elizabeth George
  • "Labyrinten" av Kate Mosse
  • "Den fjerde regelen" av Ian Caldwell
  • "Før skuddet falt" av Elizabeth George
  • "I rettferdighetens navn" av P.D. James
  • "Bessys bok" av Jane Harris
  • "Knokkelsamleren" av Jeffery Deaver
Alle bokanbefalinger for dette verket