Sjokk i Shock Street

av (forfatter) og Fartein Døvle Jonassen (oversetter).

Ex Libris forl. 1999 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (5 terningkast.)

27 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Marte Onarheims eksemplar av Sjokk i Shock Street

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Barne og ungdomsbøker

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Erin Wright og bestevennen Marty elsker skrekkfilmer, og særlig Shock Street-filmene. De gleder seg til en omvisning i den nye Shock Street-parken, men de aner ikke hva de har i vente. Først blir de sittende fast i Kravlegrotten, så blir de angrepet av en flokk insekter. Virkeligheten er mye mer skremmende enn filmene.

Omtale fra forlaget

Erin Wright og bestevennen Marty elsker skrekkfilmer, og særlig Shock Street-filmene. De gleder seg til en omvisning i den nye Shock Street-parken, men de aner ikke hva de har i vente. Først blir de sittende fast i Kravlegrotten, så blir de angrepet av en flokk insekter. Virkeligheten er mye mer skremmende enn filmene.

Bokdetaljer

Forlag Ex Libris forl.

Utgivelsesår 1999

Format Heftet

ISBN13 9788273847515

EAN 9788273847515

Serie Grøsserne (35)

Genre Grøssere

Språk Bokmål

Sider 120

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 0 1 1 0 1

Bokomtaler

Sjokk i Shock street skrevet av R.L. Stine

Etter en liten pause i Zom-B serien går jeg over til R.L. Stines ekstreme verden. R.L Stine har skrevet en av de bokseriene som fått meg til å bli såpass glad i litteratur og grøssere. Grøsserne serien var spesielt kjent på 90 tallet da man kunne bestille bøker via boka. Da kom det rundt 3-4 bøker i året. I serien grøsserne har jeg lest de fleste, men fortsatt mangler jeg noen. Sjokk i Shock Street er en av dem. Heldigvis skriver Stine fortsatt og det er bra jeg ennå ikke har lest ferdig grøsserne. Det er noe spesielt med disse bøkene. Illustrasjonene utenpå bøkene er så originale og bra at det er vanskelig å sette ord på det. De fikk fantasien til å spinne.

Sjokk i Shock street handler om personene Erin og Marty. De elsker grøsserfilmserien Shock street og blir kjempe glade når faren dems lar dem få lov til å prøve de nye fornøyelsesturen, Shock Street. Her kan du oppleve det de gjør i filmene. Monstrene er der og byen, men gleden blir kortvarig når de får kjenne at turen er mer alvorlig enn de skulle tro.

Sjokk i Shock street er litt lik en dag i horrorland, men likevel er den spennende å lese. Den er ikke en av favorittene så det er smart lese den på en regnværsdag. Erin og Marty er en stereotypisk R.L. Stine karaktervalg. De gjør omtrent det samme som mange av de andre karakterene i R.L. Stines univers, likevel er det morsomt å lese. Det er nok fordi Stine har sin egen spesielle måte og beskrive karakterene. I Sjokk i Shock Street kan du regne med at det kommer en heidundranes twist. Stine er veldig god på disse twistene selv om jeg ante at det vare noe i emning. I Stines bøker må man være klar for hva som helst. Det er ikke grenser for hvor fantasien hans stopper.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket