Stoffskiftesykdom?

veien til et friskere liv

av (forfatter).

Kom forlag 2011 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (2 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Wenche Vargas' eksemplar av Stoffskiftesykdom? - veien til et friskere liv

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Thyreoidea

Lesedato

2018

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka gir informasjon om stoffskiftesykdommer. Den gir faglig forsvarlig kunnskap på området, gjengir forfatterens og andre pasienters erfaring med stoffskiftesykdommer, gir svar på spørsmål som pasienter, pårørende og arbeidsgivere har, gir råd om hvordan man kan oppnå et godt samarbeid mellom pasient og lege, og hvordan man kan mestre sykdommene bedre, bl.a. ved omlegging av kosthold. Med litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Et stoffskifteproblem kan snu opp ned på livet hvis man ikke får en tidlig diagnose og optimal behandling. Så mange som 16 % av norske kvinner og nesten 6 % av norske menn har trolig en stoffskiftesykdom. Dette betyr at riktig behandling av blant annet lavt stoffskifte ikke bare er et viktig anliggende for den som er rammet. Det er også av stor samfunnsmessig betydning. Forfatteren Bente Bakke har selv kjent sykdommen på kroppen og vet hvor skoen trykker. Hun er tidligere journalist, stortingsrepresentant og forbundsleder i Norsk Thyreoideaforbund. Hennes brennende ønske er at alle med stoffskiftesykdom skal få en best mulig behandling. Derfor har hun de siste årene jobbet intenst med å samle aktuell og faglig forsvarlig kunnskap på området. Dette omhandler også utallige pasientsamtaler, et godt samarbeid med flere legespesialister og inngående studier av litteratur om sykdommene. Fordi behandlingen må tilpasses den enkelte pasient, er det nødvendig med et tillitsfullt samarbeid mellom pasient og lege. Bente Bakke gir mange gode råd om hvordan man kan få til dette. Boken er ikke en medisinsk fagbok, men en lettlest og praktisk håndbok skrevet for den som selv har en stoffskiftesykdom. Boken gir svar på en rekke av de spørsmål både pasienter, pårørende, arbeidsgivere og andre har. Boken gir også mange gode råd om å mestre sykdommene bedre, blant annet ved å legge om kosthold og livsstil.

Bokdetaljer

Forlag Kom forlag

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788292496992

EAN 9788292496992

Språk Bokmål

Sider 287

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket