Tapas

av (forfatter), Becky Lawton (illustratør) og Trine Farstad (gjendikter).

Notabene forl. 2008 Spiral

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Wenche Vargas' eksemplar av Tapas

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Kokebøker

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder oppskrifter til ulike tapasretter. Her får du oppskrifter til bl.a. brochetter, kanapeer, tarteletter, gryteretter og omeletter.

Omtale fra forlaget

Jeg bor i en del av Spania der tapas er blitt til en lekker kunst. Kunst med stor K. Men egentlig ser tapas likt ut uansett hvor du går til bords for å nyte smakens liturgi, el tapeo. Pinchoer, fritoer, småretter og små gryteretter skylles ned med god vin, øl, liten eller stor, eller en fino fra Jerez. Klokken tolv på dagen omdannes mange spanske bardisker til et appetittvekkende fargespill der alt er fristelser og alegria. I dag søker vi ikke bare underholdning gjennom kino og teater, men også på restaurantene. Vi går ut for å ha det gøy, for å bli underholdt og for å spise. Vi nyter godt drikke, musikk adspredelse og sosialt samvær der hvor selve livet utspiller seg. Å spise tapas er å verdsette det hverdagslige og enkle idet vi lukker øynene et øyeblikk for virkelig å nyte en lekker munnfull. Boken Tapas er en hyllest til alle disse spisestedene, og mange av oppskriftene her har jeg fått fra skaperne bak rettene. Nå er denne boken også på norsk og mange andre språk, slik at denne hjørnesteinen i den spanske kulturen, vår gode spanske gastronomi, skal nå langt utenfor våre egne grenser. Alt i denne boken er tilberedt med gode råvarer, med stor oppfinnsomhet, med svært skramlende kasseroller, og - først og fremst - med stor kunstferdighet. Håper det smaker!

Bokdetaljer

Forlag Notabene forl.

Utgivelsesår 2008

Format Spiral

ISBN13 9788248208617

EAN 9788248208617

Omtalt sted Spania

Språk Bokmål

Sider 96

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket