-
Smak av sommer
av Nigella Lawson
(ISBN-13: 9788202216443)
Innbundet
-
Norsk mat med Andreas Viestad
av Andreas Viestad
(ISBN-13: 9788202287412)
Innbundet
-
Stor kokebok for større og mindre husholdninger
koking, bakning, syltning, råsyltning, vinlegning, slaktning, hermetikk, sykekost og dietkost, menyer, anretning
av Henriette Schønberg Erken
(ISBN-13: 9788203236334)
Innbundet
-
Mat og vin
mat til vin og vin til mat
av Trond Moi
(ISBN-13: 9788205309746)
Heftet
-
Mofongo
mat for sjelen
av Cecilia Samartin
(ISBN-13: 9788282050807)
Innbundet
-
Haugesund husmorskoles kokebok
(ISBN-13: 9788299025720)
ib.
-
Englebrød & korskaker
av Poul Joachim Stender
(ISBN-13: 9788254309988)
Innbundet
-
Le Cordon Bleu
mesterkokkenes oppskrifter
av Kim Rowney
(ISBN-13: 9788278221150)
Innbundet
-
Bagateller
av Eyvind Hellstrøm
(ISBN-13: 9788279000822)
Innbundet
-
Leve livet!
en guide til gjestfrihet og matglede
av Gøril Wiker
(ISBN-13: 9788203223235)
Innbundet
-
En-to-tre wok!
av Shirley Gill
(ISBN-13: 9788250424821)
Innbundet
-
Kulinariske erindringer
av Edgar Ludl
(ISBN-13: 9788246700298)
Innbundet
-
Hjertekokeboka
gourmetmat med lite fett og salt
av Oded Schwartz
(ISBN-13: 9788251781633)
Innbundet
-
Al dente
grunnkurs i italiensk mat
av Craig Whitson
(ISBN-13: 9788205326934)
Innbundet
-
Tex-mex
en kulinarisk opplevelse
av Eva Haukeberg Rinker
(ISBN-13: 9788205245372)
Innbundet
-
Cantina
den beste hverdagsmaten fra Mexico
av Susan Feniger
(ISBN-13: 9788276831238)
Innbundet
-
En smak av Mexico
av Clare Ferguson
(ISBN-13: 9788259020321)
Innbundet
-
Den store fingermat kokeboken
av Jane Price
(ISBN-13: 9788278220917)
Innbundet
-
Hett og krydret
av Louise Steele
(ISBN-13: 9788251615990)
Innbundet
-
Hverdagsmat
av Ingrid Espelid Hovig
(ISBN-13: 9788205241817)
Innbundet