PS, I love you

av (forfatter).

HarperCollins 2004 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.38 (279 terningkast.)

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Katrine Elnæs' eksemplar av PS, I love you

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Favorittbøker

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Favoritt!

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Holly og Gerry lever et perfekt liv. De er lykkelig gift og bor i Dublin. Et par måneder før Holly runder 30, dør Gary. Uansett hva hun gjør vil han aldri mer komme tilbake. Så gjør han det allikevel. Et par måneder etter Garys død dukker hans siste gave til Holly opp: "Listen", ti brev hvor Gerry får henne til å forstå at livet går videre. Vennene og familien er glad i Holly, men kan også drive henne til vanvidd. Med deres hjelp brolegges veien til et nytt og spennende liv med både tårer og latteranfall. En fortelling om å holde fast, gi slipp og å elske igjen.

Bokdetaljer

Forlag HarperCollins

Utgivelsesår 2004

Format Heftet

ISBN13 9780007165001

EAN 9780007165001

Omtalt sted Irland

Språk Engelsk

Sider 519

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

50 97 68 45 11 8

Bokomtaler

Dørgende kjedelig suppe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nydelig historie om kjærlighet og savn. Trenger du noe lettleselig, som får deg både til å le og gråte, er dette absolutt boka for deg. ENJOY :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En av de vakreste bøkene jeg vet om, og det sjeldne tilfellet hvor jeg synes filmen er bedre enn boka. Ikke fordi den er dårligere, men jeg føler at filmen formidler historien bedre. Uansett, både bok og film er favoritter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den ble fin til slutt , men synes de 200 første sidene var lite spennende.Hadde noen spennende tanker. Tanker som er nyttige , spesielt når man er sammen med noen som har mistet noen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt kjedelig og langdratt, men veldig bra følelsesmessig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En vakker fortelling om noe trist

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke les den norske utgaven. Full av banaliteter, masse trykkfeil og klisjeer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er ikke boka for deg som er ute etter noe nytt og originalt, noe revolusjonerende og banebrytende, noe dypt og filosofisk, eller litterært. Dette er imidlertid en perfekt bok hvis du vil ha noe underholdende, lettlest, koselig, følelsesladet og full av karakterer som er lette å like godt nok til p heie litt på dem alle sammen. (Boka er også filmatisert - noe som for mitt vedkommende er enda en grunn til å lese den, da jeg virkelig liker å se filmer basert på bøkene jeg har lest.)

I denne boka følger vi Holly i tiden etter at hennes ektemann har dødd. Som ung enke på tretti år må hun plutselig fungere i en verden uten en mann som frem til nå har vært sentrum i livet hennes. Hun får et brev fra ektemannen, skrevet av ham litt før han døde. Med hjelp av ektemannens skrevne ord og god støtte fra familien og de nærmeste vennene kommer hun seg gradvis videre i livet, men føler seg likevel alene og ensom på en ny måte enn før. Samtidig som hun bearbeider sorgen innser hun også at hun må "finne seg selv" på nytt da hun blir en annen person uten ektemannen enn da de to var som en sammenspleiset enhet.

Ikke et litterært mesterverk på noe som helst måte, men en perfekt kosebok fullstappet av følelser. Stort pluss for realistiske og likandes karakterer. Et lite minus for at ting til tider overforklares/gjentas mer enn strengt tatt nødvendig. Innen sjangeren "chick-lit" er dette en av de bedre

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Å, hvilke magiske krefter som bor i te. Svaret på alle livets små problemer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Holly smiled weakly. Gerry would know exactly how she was feeling, he would know exactly what to say and exactly what to do. He would give her one of his famous hugs and all her problems would melt away. She grabbed a pillow from her bed and hugged it tight. She couldn't remember the last time she had hugged someone, really hugged someone. And the depressing thing was that she couldn't imagine ever embracing anyone the same way again.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

I det siste har jeg begynt å lese mange av bøkene bak filmer. mer eller mindre bevisst. Noen av bøkene leste jeg før jeg så filmen, andre etter. Noen visste jeg ikke at fantes som film en gang.

Her er de "bøkene bak filmen" jeg har lest/leser til nå. Har du andre tips til bøker bak filmer? Hva likte du best - bok eller film?


Godt sagt! (7) Varsle Svar

Bøker jeg har planer om å lese


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har ei alt for lang liste med bøker jeg har lysst å lese. Nå har jeg tatt meg ei ukes ferie i september, da jeg skal være helt alene på hytta på fjellet. Satser på å få pløyd meg gjennom en del av disse bøkene da :)


Godt sagt! (1) Varsle Svar

En liste, med bøker fra fretex en dag solen skinte og vinden var kald. Jeg betalte kun 110,- for alle sammen.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker jeg kunne tenke meg å lese


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har jo endelig begynt å lese igjen etter lang tids pause. Her kommer en liste over bøker jeg gjerne vil lese fremover eller som jeg har begynt på for lenge siden og gjerne vil få fullført. Endringer i denne lista vil nok forekomme rett som det er...


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker jeg leste i løpet av 2014


Godt sagt! (0) Varsle Svar

En liste bestående av alle bøkene jeg har lest i 2015.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ei liste over alle bøker og lydbøker som slukes i år, samt korte kommentarar om kva eg syntes om dei


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker jeg har lest i 2019. Del 1


Godt sagt! (0) Varsle Svar