De fulgte Jesus

beretninger for daglig lesning

av (forfatter), Joel Halldorf (forfatter) og Eli Aasgaard Breivik (oversetter).

Luther 2015 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Jarmo Larsens eksemplar av De fulgte Jesus - beretninger for daglig lesning

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Kirkehistorie

Lesedato

2022

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Omtale fra forlaget

Peter og Joel Halldorf har skrevet en bok om troens forbilder og vitner - ett for hver dag i året. I den norske oversettelsen er noen av kortbiografiene erstattet med nyskrevne norske biografier ført i pennen av Dagfinn Stærk. La deg inspirere av Marie Monsen, Børre Knudsen, St. Sunniva, Edin Løvås, Annie Skau Berntsen, Ludvig Karlsen og Arnfinn Haram - for å nevne noen.
Gjennom denne boken har vi fått en unik samling med trosstyrkende forbilder. Fra ulike tidsepoker, land og kulturer vitner de om den ene tro på den samme Herre. Deres liv inspirerer oss alle til å grave djupere etter troens røtter, til hjelp i vår daglige etterfølgelse av Jesus.

Bokdetaljer

Forlag Luther

Utgivelsesår 2015

Format Innbundet

ISBN13 9788253148229

EAN 9788253148229

Språk Bokmål

Sider 400

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Dette er en samling av korte biografier om kvinner og menn som helhjertet har viet sitt liv til Guds kall. Boken tar for seg en biografi for hver dag i året, dvs. 366 biografier totalt. Samlingen er grei med tanke på at man får et lite innblikk i personenes liv og kanskje man får litt mer lyst å fordype seg i en lengre biografi etter å ha lest kortversjonen. Jeg synes allikevel at flere av disse minibiografiene kunne ha vært litt mer inspirerende, selvom noen var det mer enn andre. Historiene om de som var overgitt til et klosterliv, emeritt tilstand eller de som var kjent som ørkenfedre inspirerte meg nok ikke like mye som de mer evangeliske som Dwight L. Moody, John Wesley mf. Men, boken er grei, og gir et greit men kort innblikk i livet til forskjellige skikkelser opp igjennom kirkehistorien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket