Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 20 av 26 sitater

Jeg gikk tilbake til Kvithuset. Jeg var bare en nedfor og forvirra tulling som hadde begått den forbrytelsen det var å forelske meg i et menneske av det annet kjønn. Jeg var en gris.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så begynte jeg å lese. For alvor! Jeg lå og leste, jeg satt og leste, jeg sto og leste. Det eneste jeg ikke fiksa, var å lese mens jeg gikk. Jeg ser fremdeles med misunnelse på mennesker som faktisk klarer det . Et menneske som kommer gående ned et overfylt fortau, dypt begravd i en bok - et fantastisk syn, jeg elsker det !

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Man bør ikke skryte av at man er verken barn eller forelder. Enhver idiot kan bli født. Enhver idiot er faktisk født. Dessuten kan enhver idiot bli forelder. For menn kreves det ikke mer enn ereksjon. For kvinner holder det at de er tilstede. Når folk sier at det er de er mest stolt over i sitt liv er å ha blitt foreldre, viser det et gledelig lavt ambisjonsnivå.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg er en romantiker og film appelerer til romantikere. Store ideelle forestillinger om verden. Vakre kvinner. Store forventninger og stor fallhøyde. Facinert av filmens nostalgiske elementer. Det sentimentale og melankolske. Lengselen etter enklere tider. Lengsel frem i tid, eller tilbake. Men alltid lengsel.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg ser på menneskenes liv her på jorden som et endeløst stykke gruppearbeid. Oppgaven, formulert i tidenes morgen, er som følger: Grei ut om det dere ser rundt dere. Finn ut hvordan dere på beste måte kan organisere dere og ta naturen i bruk. Beskriv, med deres egne ord, hvordan det er å være menneske. Ta rede på hvordan alt henger sammen og hvorfor dere er her. Bruk den tiden dere trenger.

Godt sagt! (16) Varsle Svar

Kan satellittene se at jeg studerer mitt eget speilbilde i stedet for bøkene som står i butikkvinduet

Godt sagt! (3) Varsle Svar

føler meg som en skikkelig grinete gubbe når jeg sitter på trikken / maks to holdeplasser / jeg løper resten av strekningen / kaster meg ned på senga og skriker inn i puta så fort jeg er kommet hjem / seinere på kvelden drikker jeg grønn te / og hører på en lydbok av hanne ørstavik / iblant kjøper jeg melk og brød på bensinstasjonen / ingenting hindrer meg i å leve livet

Godt sagt! (3) Varsle Svar

De fleste var nå tause og innadvente mens leveren strevde for å få bukt med giftstoffene og hjernecellene døde som fluesvermer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg støtter hendene mot det kalde brurekkverket og lurer på hvor det ble av dere alle sammen. Mennesker jeg en gang kjente, mennesker som delte min verden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kommer altså til å dø om noen flyktige årtier. Mitt legeme vil utslettes for tid og evighet. Det samme vil skje med jenta, vi skal alle snart vandre heden og forsvinne. Om tusen år er livene våre, alle våre vakreste drømmer og verste redsler, oppløst i jord og aske. Hvilken rolle spiller det da om hun er hoven og sier nei og ler deg rett opp i ansiktet? Takket være denne tøffe innstillingen har jeg fra tid til annen utrettet små mirakler på kjærlighetens område, våget å møte livsfarlige kvinner, for eksempel, og iblant også faktisk fått leke med dem.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hvis du er ensom når du er alene, er du i dårlig selskap

Godt sagt! (73) Varsle Svar

Hvis du er ensom når du er alene, er du i dårlig selskap

Godt sagt! (73) Varsle Svar

Hvis du er ensom når du er alene, er du i dårlig selskap

Godt sagt! (73) Varsle Svar

Hvis du er ensom når du er alene, er du i dårlig selskap

Godt sagt! (73) Varsle Svar

Hun reiste seg, ydmyket og rasende, den skumleste av alle menneskelige kjemier, for mellom raseriet og ydmykelsen ligger den korteste av alle lunter...

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Et menneske har aldri med et annet å gjøre
uten at det holder noe av dets liv i sin hånd

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Noen vil ikke ha hele verden om de kan få den.
Noen vil ikke ha et eget land.
Og noen vil ikke engang ha en skole i Stavanger.
Noen vil bare være en del av det hele.
Nyttig, om enn unnselig.
Ikke alle trenger hele verden.
Jeg ville bare være i fred.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Forelskelsen er aldri redd. Var mennesket like fryktløst som forelskelsen, ville vi være uovervinnelige.

Godt sagt! (23) Varsle Svar

All romantikk er ekte. Romantikk utspringer av følelser. Og følelser er fakta. Å føle er den mest realistiske av alle måter å leve livet på. Romantikk er derfor klinke, skjære virkeligheten. Å tro på såkalte realiteter er den mest urealistiske av alle måter å leve livet på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han gikk og gikk, men ikke noe hendte,
skjønt det var fullt av folk på alle hold.
Og knøttet møtte ingen som han kjente,
for knøttet var et meget ensomt lite troll,
og altfor sky og blyg til å si : Hei!
Kan jeg få snakke litt med deg?

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bjørg Marit TinholtLiv-Torill AustgulenTanteMamiesiljehusmorJarmo LarsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTine SundalMona AarebrotBeathe SolbergEivind  VaksvikErlend Risvik PaulsenIngunnJFlettietteBertyHilde H HelsethBod!LHarald KMarianneMarianne  SkageAlice NordliIda  Gaarden SortlandNinaNinaBenedikteCtinaHanne Kvernmo RyeInge KnoffPer Christian BakkenBookiacJohn LarsenJakob SæthreIreneleserCecilie EllefsenVioleta JakobsenVannflaskeLars MæhlumLeseberta_23Ingunn SPerSpelemannLars Johann Milje