Forlist sjel

av (forfatter).

Gaveca 2021 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.83 (6 terningkast.)

7 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Anne Lise Johannessens eksemplar av Forlist sjel

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Krimbøker

Lesedato

2021

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Se min omtale

Omtale fra forlaget

Forfatteren har tidligere utgitt en rekke dikt og noveller og medforfatter i antologien «Drøm». Denne boken er hennes debut som krimforfatter og oppnådde ternigkast 5 i anmeldelse fra Hennings bokhylle. «Forlist sjel» har handlingen lagt til Sørlandet, særlig i miljøet i og rundt Arendal. I boken virvles programleder Frida Feseth fra TV-serien «På villspor», sammen med kriminaletterforsker Silas Ormekjenn inn i en spenningsfylt historie med mange fasetter. Hovedpersonen, Frida, nøster tråder på utradisjonelt vis - både fra litteraturen og i virkeligheten.

Bokdetaljer

Forlag Gaveca

Utgivelsesår 2021

Format Innbundet

ISBN13 9788293520665

EAN 9788293520665

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Arendal

Språk Bokmål

Sider 282

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 2 1 1 0 0

Bokomtaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: Forlist sjel av Svanhild Fosback. Leseeksemplar fra Gaveca

I historien møter vi først Linn, som er psykisk ustabil. Hun finner en død mann ute på et fyr, og ringer politiet. Selv blir hun innlagt på en pysiatrisk avdeling. Etter hvert dukker det opp flere døde personer, og noen forsvinner. Silas Ormekjenn etterforsker saken fra politiets side, men også Frida Feseth, som jobber som programleder i et krimprogram på TV, blir involvert i saken da den har nærhet til en sak hun tidligere har jobbet med. Frida ser sammenheng i sakene og tror at alt kan knyttes til en religiøs sekt.

Jeg synes dette var en fin og engasjerende historie med et bra plott. Det var spennende å følge både Linn, Frida, Magnus, Silas og de andre fram til oppklaring av saken.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var virkelig en spennende krim fra Sørlandet. Den var vanskelig å legge fra seg, utlest på 2 dager. Flere ganger trodde jeg at jeg visste hvem morderen var, men neida... Et svært bra plott, godt språk, gode miljøskildringer. Strålende jobb av forfatteren når det gjelder troverdige karakterer. Spenning fra begynnelse til slutt. Fantastisk debutbok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende fra første side. Flere parallelle historier/skjebner. Mange løse tråder som forfatteren mesterlig samler til en i slutten av boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka er veldig godt skrevet med plott som gjør at den ganske raskt blir en pageturner! Ekstra gøy for oss fra området at handlingen utspiller seg i nærområdet vårt med mange gjenkjennbare stedsangivelse !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket


Godt sagt! (1) Varsle Svar