Når du plukker en blomst

av (forfatter).

Sol forlag 2020 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Anne Lise Johannessens eksemplar av Når du plukker en blomst

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Romaner

Lesedato

2020

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Se min omtale

Omtale fra forlaget

Hvordan er det å vokse opp i en menighet der alle ser hva du gjør, og følger med? Der menighetens eldste blir varslet når noen trår feil, og mange lever i angst for ikke å være gode nok. Selv tankene kan være syndige. Og om du synder, blir du tilintetgjort i Guds store krig, Harmageddon.
Hun er åtte år og får livet snudd helt om da onkelen overtaler moren hennes til å bli et Jehovas vitne. En dag river hun ut bildet av Harmageddon fra boken som lover henne evig liv i paradis. Det viser en ung mor som løper mens bakken revner bak henne, og flammene fra den brennende byen nærmer seg faretruende. Babyen hun holder inntil seg, må dø fordi moren ikke er et Jehovas vitne. Jenta sliter med å forstå at alle utenfor menigheten er onde mennesker som følger Satan. Er det Satan som lokker henne bort fra Sannheten, og kan hun stole på sin indre stemme?

«Et barns opprørske holdning og oppførsel er vanligvis symptomer på åndelig svakhet, et utslag av hva som bor i deres hjerte.» Vakttårnet, 1. oktober 2001

Bokdetaljer

Forlag Sol forlag

Utgivelsesår 2020

Format Heftet

ISBN13 9788269094381

EAN 9788269094381

Språk Bokmål

Sider 270

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Dette er historien om en liten jente på 8 år som får livet snudd på hodet da moren velger å bli et Jehovas Vitne. Moren er veldig fokusert på Harmageddon som skal skal skje i 1976, og hvor alle medlemmer av sekten vil leve et evig liv videre i Paradis som er et slags Edens hage. I denne boka får vi et innblikk av hvordan det er å leve i denne sekten, hva de tror på, hva som skjer om noen melder seg ut og hvordan familier kan splittes.

Jeg liker boka, fortellerstilen og språket veldig godt. Historien er spesiell, lettlest og engasjerende. Jeg anbefaler gjerne boka videre.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Kledd naken" av Agnes Lovise Matre
  • "Tatovøren i Auschwitz" av Heather Morris
  • "Abida Raja - frihetens øyeblikk" av Håkon F. Høydal
Alle bokanbefalinger for dette verket