Jenter på langs

på ski over Svalbard

av (forfatter), Vera Simonsson (forfatter), Ingebjørg Tollefsen (forfatter), Ingebjørg Tollefsen (illustratør), Vera Simonsson (illustratør) og Kristin Folsland Olsen (illustratør).

Fri flyt 2006 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Heges eksemplar av Jenter på langs - på ski over Svalbard

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Natur, friluftsliv

Lesedato

2017

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I boken forteller tre jenter i midten av 20-åra om sin 550 km lange ferd over Svalbard. Den månedslange turen inneholder blant annet uvær, frykten for isbjørn og vennskap satt på prøve. Med faktabokser og utstyrsliste.

Omtale fra forlaget

- Jeg visste det var tre damer, men jeg trodde dere skulle være litt eldre og mer hardbarka. Jeg trodde dere skulle være mer menn! Ordene tilhører mannen som hentet Kristin Folsland Olsen (25), Vera Simonsson (25) og Ingebjørg Tollefsen (24) med båt på nordspissen av Svalbard 10. mai 2006. Da hadde de tre jentene gått 550 kilometer på ski fra sør til nord på Spitsbergen. JENTER PÅ LANGS er en morsom og annerledes ekspedisjonsbok om en strabasiøs skitur. En drøy måned brukte de tre unge jentene på skituren langs østkysten av Spitsbergen. Uvær gjorde turen tøffere enn planlagt, vennskap ble satt på prøve og hele veien var sannsynligheten for å møte isbjørn større enn sjansen for å møte andre mennesker. JENTER PÅ LANGS er historien om tre unge jenter som ville oppleve eventyr og ekstreme utfordringer. Restultatet ble uforglemmelige øyeblikk i arktisk natur. Dagbøker, utstyrsliste og faktabokser gir nyttig informasjon for alle som ønsker å realisere ekspedisjonsdrømmen. Boka er gjennomillustrert med flotte bilder, som gir leseren lyst til å oppleve den enestående naturen på Svalbard.

Bokdetaljer

Forlag Fri flyt

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788299643245

EAN 9788299643245

Omtalt sted Svalbard

Språk Bokmål Flerspråklig Svensk

Sider 119

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 0 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket