Et annet liv

av (forfatter) og Torleif Sjøgren-Erichsen (oversetter).

Gyldendal 2001 Innbundet

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Heges eksemplar av Et annet liv

Lesetilstand

Skal lese denne

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Sam McGrath er inne i en vanskelig periode da han plutselig finner et påskudd til å unnslippe. På ren impuls følger han etter en ukjent kvinne iført en falmet skidress. Hun bærer på en brudebukett og er på vei mot Mount Everest. Finch Buchanan er 32 år og eneste kvinne i gruppen som skal bestige verdens høyeste fjelltopp. Al Hood, er den erfarne klatreren og har avgitt et løfte om at dette er den siste toppen han skal bestige. Alle sammen må de ta i bruk krefter de ikke ante de var i besittelse av, for å overleve kampen mot naturmaktene og sin egen redsel. Samtidig utspilles et lidenskapelig og i siste instans tragisk trekantdrama, der to menn og en kvinne lever ut sine innerste drømmer og besettelser.

Omtale fra forlaget

En kvinne og to menn på ekspedisjon til verdens høyeste fjelltopp. Forent i kampen mot naturmaktene og sin egen redsel. Samtidig utspiller det seg et lidenskapelig og i siste instans tragisk trekantforhold. Sam McGrath er inne i en vanskelig periode da han plutselig finner et påskudd til å unnslippe. På ren impuls følger han etter en ukjent kvinne iført en falmet skidress. Kvinnen, som bærer på en brudebukett, heter Finch Buchanan. Hun er 32 år og lege for en ekspedisjon som skal bestige Mount Everest. Finch er eneste kvinne i gruppen og fast bestemt på å nå toppen. Et tilfeldig møte fem år tidligere er hennes egentlige drivkraft. Ekspedisjonen ledes av den erfarne klatreren Al Hood. Denne turen skal være hans aller siste. Finch, Sam, Al og deres ekspedisjonsfeller må, om de vil overleve, ta i bruk krefter de ikke ante de var i besittelse av. Samtidig utspilles et lidenskapelig og i siste instans tragisk trekantdrama, der to menn og en kvinne lever ut sine innerste drømmer og besettelser.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2001

Format Innbundet

ISBN13 9788205277137

EAN 9788205277137

Omtalt sted Nepal

Språk Bokmål

Sider 340

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket