Strandkafeen

av (forfatter) og Lene Stokseth (oversetter).

Aschehoug 2021 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.29 (31 terningkast.)

73 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Godemines eksemplar av Strandkafeen

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Oversatte romaner

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Evie Flynn har alltid vært familiens sorte får. En drømmer uten store ambisiøse planer. Helt ulik sine perfekte søstre med sine perfekte barn og perfekte familier. Evie bor i London sammen med kjæresten Matthew. Han er en ryddige og organisert mann som får hennes rot til å virke verre og hennes manglende planer til å framstå enda mer svevende. Evie har ikke funnet en jobb hun trives med, så hun driver omkring i en rekke meningsløse vikariater.

Så dør plutselig hennes kjære tante Jo. Til familiens store overraskelse er det Evie som arver strandkafeen hennes i Cornwall. Evie må bestemme seg. Er det dette hun vil? Drive kafé og flytte til Cornwall? Hva så med kjæresten Matthew? Og hva med Ed, den kjekke sjarmerende stamgjesten som åpenbart har mye å skjule.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2021

Format Innbundet

ISBN13 9788203368547

EAN 9788203368547

Serie Lesegleder

Omtalt sted England

Språk Bokmål

Sider 410

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 12 14 3 1 0

Bokomtaler

Evie Flynn har alltid vært familiens sorte får. En drømmer uten store ambisiøse planer. Helt ulik sine perfekte søstre med sine perfekte barn og perfekte familier. Så dør plutselig hennes kjære tante Jo. Til familiens store overraskelse er det Evie som arver strandkafeen hennes i Cornwall. Er det dette hun vil? Drive kafé og flytte til Cornwall? Hva så med kjæresten Matthew? Og hva med Ed, den kjekke sjarmerende stamgjesten som åpenbart har mye å skjule.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Perfekt feriebok! Og jeg fikk lyst til å selge alt jeg har og flytte til Cornwall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Historien handler om Evie Flynn som arver sin tane’s kafe i Cornwall. Evie må finne ut hva hun egentlig vil. Skal hun flytte til Cornwall og drive kafè uten kjæresten Matthew eller fortsette som før i en jobb hun synes er meningsløs.

Handlingen tar oss med i prosessen med å finne ny retning og mening i livet. Hvordan Evie kjemper med seg selv i de store avgjørelsene hun trenger å ta. Hvordan det føles å bli en del av en landsby av mennesker i Cornwall som hadde et nært forhold til hennes tante.
Så dukker Ed opp som en super hjelp i kjøkkenet. Evie’s forhold til ham bidrar til et mysterie ettersom han ikke vil åpne opp om hvem han er, hvor han kommer fra eller hva hans plan er. Evie skjønner fra måten han lager mat på at han må ha god bakgrunn fra enten kafè eller restaurant, men hun får ham ikke til å snakke om det i første omgang.

Etter hvert som historien utvikler seg blir det mer klart hva Evie vil med kafèen og hvilke valg hun føler er riktig for fremtiden. Hun tilpasser seg nærmiljøet i Cornwall og ikke minst blir bedre kjent med Ed.

Standkafèen kan anbefales til alle som liker Lucy Diamond’s bøker og generelt til lesere som liker chick lit bøker.
(Omtalen inneholder kun mine egne meninger).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Plottet er som omtalen sier perfekt for en god sommerbokopplevelse. Dessverre er historien skjemmet av naivitet, dårlig (manglende?) research og persongalleriet er platt. Forfatteren har gode hensikter, men mangler evnen til å fargelegge et bilde som kunne vært fargesprakende, men som fremstår i sort/hvitt. Historien er bygget opp rundt en strandkafe en sommer, men det er lett å avsløre at forfatteren har svært liten kunnskap om hva kafedrift handler om. Det blir mye repetisjon om hva som serveres, at det er travelt, men opplagte problemer blir enkelt løst med at det ordner seg alltid for snille piker. Dette er dessverre "bare" en enkel kiosklitteratur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Bøker lest i 2019


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "En italiensk affære" av Lucy Diamond
 • "Toscanas døtre" av Chris Bohjalian
 • "Sommeren ved havet" av Harriet Evans
 • "Kunsten å forsvinne" av Amanda Prowse
 • "Alt jeg ønsket meg" av Lucy Dillon
 • "Midnattsløfte" av Lucy Diamond
 • "PS fra Paris" av Marc Levy
 • "Den største gaven" av Katrine Wessel-Aas
 • "Villa Havbris" av Caroline Säfstrand
 • "Himmelen er vår" av Luke Allnutt
 • "Den perfekte datteren" av Amanda Prowse
 • "Skrevet i stjernene - iblant trenger skjebnen en liten dytt i riktig retning" av Minnie Darke
Alle bokanbefalinger for dette verket