-
Keiseren av iskrem
av Wallace Stevens
(ISBN-13: 9788205384644)
Innbundet
-
Is-nostalgi
musikken, klærne, dingsene, hendelsene og isene
av Birgit Alm
(ISBN-13: 9788281730618)
Heftet
-
Ingrids matminner
av Ingrid Espelid Hovig
(ISBN-13: 9788205374058)
Innbundet
-
Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom
av John Rørdam
(ISBN-13: 9788203237157)
Innbundet
-
Stiansen til hverdags
av Bent Stiansen
(ISBN-13: 9788280710628)
Innbundet
-
Bergarter og mineraler
av Erik Schou Jensen
(ISBN-13: 9788204095725)
Innbundet
-
Sopp
av Thomas Læssøe
(ISBN-13: 9788251205634)
Innbundet
-
Spis her
en guide til Norges beste spisesteder
av Fagforum for mat og drikke
(ISBN-13: 9788202208165)
Heftet
-
Fjellpionerer
av Per Roger Lauritzen
(ISBN-13: 9788291495316)
Innbundet
-
Mesterkokkens internasjonale kokebok
av Josceline Dimbleby
(ISBN-13: 9788273844750)
Innbundet
-
Norsk mat med Andreas Viestad
av Andreas Viestad
(ISBN-13: 9788202287412)
Innbundet
-
Gyldendals store kokebok
av Ingrid Espelid Hovig
(ISBN-13: 9788205116900)
Innbundet
-
Tid til overs
matfilosofi fra Vianvang
av Arne Brimi
(ISBN-13: 9788248900603)
Innbundet
-
Cappelens nye kokebok
av Wenche Andersen
(ISBN-13: 9788202264154)
Heftet