-
Enkle & perfekte menyer
av Eyvind Hellstrøm
(ISBN-13: 9788279003984)
Innbundet
-
Ingrids matminner
av Ingrid Espelid Hovig
(ISBN-13: 9788205374058)
Innbundet
-
Kokkelandslagets favoritter
fugl og kjøtt
av Hugo Lauritz Jenssen
(ISBN-13: 9788275471930)
Innbundet
-
Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom
av John Rørdam
(ISBN-13: 9788203237157)
Innbundet
-
Stiansen til hverdags
av Bent Stiansen
(ISBN-13: 9788280710628)
Innbundet
-
Sopp
av Thomas Læssøe
(ISBN-13: 9788251205634)
Innbundet
-
Spis her
en guide til Norges beste spisesteder
av Fagforum for mat og drikke
(ISBN-13: 9788202208165)
Heftet
-
Mesterkokkens internasjonale kokebok
av Josceline Dimbleby
(ISBN-13: 9788273844750)
Innbundet
-
Norsk mat med Andreas Viestad
av Andreas Viestad
(ISBN-13: 9788202287412)
Innbundet
-
Gyldendals store kokebok
av Ingrid Espelid Hovig
(ISBN-13: 9788205116900)
Innbundet
-
Tid til overs
matfilosofi fra Vianvang
av Arne Brimi
(ISBN-13: 9788248900603)
Innbundet
-
Cappelens nye kokebok
av Wenche Andersen
(ISBN-13: 9788202264154)
Heftet