• Enkle & perfekte menyer av Eyvind Hellstrøm

    (ISBN-13: 9788279003984) Innbundet
  • Ingrids matminner av Ingrid Espelid Hovig

    (ISBN-13: 9788205374058) Innbundet
  • Kokkelandslagets favoritter fugl og kjøtt av Hugo Lauritz Jenssen

    (ISBN-13: 9788275471930) Innbundet
  • Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom av John Rørdam

    (ISBN-13: 9788203237157) Innbundet
  • Stiansen til hverdags av Bent Stiansen

    (ISBN-13: 9788280710628) Innbundet
  • Sopp av Thomas Læssøe

    (ISBN-13: 9788251205634) Innbundet
  • Spis her en guide til Norges beste spisesteder av Fagforum for mat og drikke

    (ISBN-13: 9788202208165) Heftet
  • Mesterkokkens internasjonale kokebok av Josceline Dimbleby

    (ISBN-13: 9788273844750) Innbundet
  • Norsk mat med Andreas Viestad av Andreas Viestad

    (ISBN-13: 9788202287412) Innbundet
  • Gyldendals store kokebok av Ingrid Espelid Hovig

    (ISBN-13: 9788205116900) Innbundet
  • Tid til overs matfilosofi fra Vianvang av Arne Brimi

    (ISBN-13: 9788248900603) Innbundet
  • Cappelens nye kokebok av Wenche Andersen

    (ISBN-13: 9788202264154) Heftet