Gourmet for begynnere

av (forfatter) og Tine Poppe (illustratør).

Dinamo forlag 2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (3 terningkast.)

22 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Terje Mathisens eksemplar av Gourmet for begynnere

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

Kokebøker

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka beskriver ti forskjellige menyer med flere retter og oppskriftene beskriver framgangsmåten trinn for trinn. Til hver meny er det foreslått en vinmeny. Blant menyene er Det store sjøslaget, med oppskrifter på bl.a. blini med løyrom, crostini med krabbe, kamchatkakrabbesalat, reker og triffli og Ny-norsk med oppskrifter på bl.a. bacalao og bortskjemte bondepiker.

Omtale fra forlaget

Boka beskriver ti forskjellige menyer med flere retter og oppskriftene beskriver framgangsmåten trinn for trinn. Til hver meny er det foreslått en vinmeny. Blant menyene er Det store sjøslaget, med oppskrifter på bl.a. blini med løyrom, crostini med krabbe, kamchatkakrabbesalat, reker og triffli og Ny-norsk med oppskrifter på bl.a. bacalao og bortskjemte bondepiker.

Bokdetaljer

Forlag Dinamo forlag

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788280711373

EAN 9788280711373

Språk Bokmål

Sider 295

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 1 1 0 0 0

Bokomtaler

En fin og inspirerende kokebok som forklarer godt alle rettene. Har bare lagd pizzaen fra denne, men å lese den gjør at man tør å prøve andre ting. Det er det viktigste med en kokebok synes jeg. Bor på et lite sted med begrenset utvalg i butikkene, men har man litt erfaring kan noe erstattes med like godt resultat.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fin bok med masse bra småtips. Er litt overrasket over ferdigmatbruken. Mat har selvfølgelig mange funksjoner, men i en bok som skal omhandle gourmet ser jeg ingen grunn til å bruke ferdig bløtkakebunn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Gjør det enkelt" av Gordon Ramsay
  • "The flying culinary circus - den aller beste, lureste og mest praktiske kokeboken" av Flying Culinary Circus (kokkegruppe)
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Norsk husmannskost" av Tom Victor Gausdal
  • "Enkelt og perfekt - bagateller for alle" av Eyvind Hellstrøm
  • "Stiansen til hverdags" av Bent Stiansen
  • "Sølvskjeen" av Jason Lowe
  • "Teknikker" av Andreas Viestad
  • "Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom" av John Rørdam
  • "Familiekokeboka" av Ole Martin Alfsen
  • "Mørk safari - beretningen om Henry M. Stanley" av Tomm Kristiansen
  • "Rampejenta" av Mario Vargas Llosa
Alle bokanbefalinger for dette verket