Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I boken henvender forfatteren seg til de som har et forhold til det tradisjonelle norske kjøkken, og gir leseren tips til hvordan man kan være kreativ med hverdagskosten. Her er det både velkjente og kanskje noen glemte tradisjonelle retter, presentert med enkel framgangsmåte og råvarer tilgjengelig for alle. Fikk prisen Verdens beste kokebok 2005. Med register.
Omtale fra forlaget
Tom Victor Gausdal er en av Norges mest feirede kokker. Han er fersk sølvvinner fra Global Chef i Dubai 2008, og tok også sølv i Bocuse d'Or i Frankrike, verdensmesterskapet i kokekunst (2005). I 2006 ble Husmannskost kåret til Best Cookbook in the World under Gourmand World Cookbook Awards, som gikk av stabelen i Kuala Lumpur (Malaysia). Aldri tidligere har norsk tradisjonsmat fått en bredere internasjonal eksponering, og det er da heller ingen grunn til å stå med husmannslua i handa når det inviteres på raspeball, lapskaus, ertesuppe eller risgrøt. Eller pølse med kålstuing, fiskesuppe, kjøttkaker eller seibiff med løk. For å nevne noe av bokens rikholdige innhold
Forlag Press
Utgivelsesår 2008
Format Innbundet
ISBN13 9788275473408
EAN 9788275473408
Omtalt sted Norge
Språk Bokmål
Sider 208
Utgave 3
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!