Enkle & perfekte menyer

av (forfatter), Ragge Strand (illustratør) og Sune Eriksen (illustratør).

Pantagruel 2009 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.25 (4 terningkast.)

44 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Terje Mathisens eksemplar av Enkle & perfekte menyer

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

Kokebøker

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren ønsker med denne boka å gi deg inspirasjon til å skape den perfekte menyen for enhver anledning. Den inneholder et utvalg sammensatte menyer med trinn-for-trinn forklaringer. I tillegg får du vinforslag til hver enkelt rett. Har register og ordforklaringer

Omtale fra forlaget

I denne boken gir mesterkokken Eyvind Hellstrøm deg inspirasjon til å skape den perfekte menyen for enhver anledning. Her vil du finne et rikt utvalg av sammensatte menyer med lettfattelige trinn-for-trinn-forklaringer. I tillegg får du gode vinforslag til hver enkelt rett samt uunnværlige tips som vil løfte retten til nye kulinariske høyder. Denne boken får enhver hobbykokk til å fremstå som en chef. Eyvind Hellstrøm - Enkle & perfekte menyer er en frydefull opplevelse for sansene. Den er vakkert illustrert av lekre og utsøkte fargefotografier som vil gi deg vann i munnen. Boken er en herlig oppgradering av Eyvind Hellstrøms bestselger Enkelt og perfekt fra 2002, krydret med historier fra Gode adresser.

Bokdetaljer

Forlag Pantagruel

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788279003984

EAN 9788279003984

Språk Bokmål

Sider 336

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 1 1 0 1 0

Bokomtaler

Jeg kan ikke lage fransk mat, og har derfor aldri vært borti Hellstrøm tidligere. Det første som slår meg er: For en dyktig skribent mannen er! Han skriver om mat på en ekstem sanselig måte, som får meg til å lengte etter Paris med kropp og sjel - absolutt ikke dårlig med tanke på at jeg er veldig langt unna frankofil. I tillegg har mannen med humorisktisk innslag som får meg til å le høyt: Spesielt er det historien om han døvstumme tante som trodde at hummeren han serverte var dessert og ble helt fortvilet.

Som litteratur er altså boken et høydepunkt. Som kokebok? Mja, boken forutsetter en del ting som gjør at det ikke vil være rett frem for meg å lage mat ut fra den. Ingen detaljerte oppskrifter (bortsett fra en avhandling om hvordan Hellstrøm steker egg!), ingen tips om når på året dette bør lages (med tanke på at mye av denne maten vil være sesongavhenig). Eller er det slik at jeg skal skjønne at meny 2: St.Valentine skal lages i februar? Heldigvis har boken en ordliste helt bakerst slik at jeg klarer å finne ut hva pancetta er, men kirsch er jeg enda usikker på. Kan heldivis sløyfes. En stor bonus med boken som kokebok er at den inneholder vintips, veldig greit at det er med. Problemet er selvfølgelig at jeg skjønner like lite av vintipsene som av matlagingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Hekta på kokebøker. Så enkelt er det


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Bare mat - fra mitt kjøkken" av Eyvind Hellstrøm
  • "Kok & stek - lær deg alle de beste teknikkene" av Kulinarisk akademi
  • "Saus & kraft - sauseskolen" av Kulinarisk akademi
  • "Ole Martins beste tips - 109 råd som gjør vennemiddagen til en fest" av Ole Martin Alfsen
  • "Verdens beste - Eyvind Hellstrøm med verdens beste kokker og verdens beste laks" av Eyvind Hellstrøm
  • "Lutefisk, pinnekjøtt og andre bagateller" av Eyvind Hellstrøm
  • "Kokkelære - den store kokeboka" av Tom Victor Gausdal
  • "Bagatelle - Hellstrøms siste måltid" av Eyvind Hellstrøm
  • "Iskremfabrikken - brødrene Hellstrøms beste desserter" av Eyvind Hellstrøm
  • "Ingrid og Eyvinds livretter" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Bagateller" av Eyvind Hellstrøm
  • "100 retter og matopplevelser" av Trond Moi
Alle bokanbefalinger for dette verket