-
The Little Book of Sushi
av Rufus Cavendish
(ISBN-13: 9781800078406)
Pocket
-
Fifty Foods That Changed the Course of History
av Bill Price
(ISBN-13: 9781845435431)
Innbundet
-
Lemons & Limes
Super Citrus Fruits & Their Health Benefits
av Margaret Briggs
(ISBN-13: 9781861472397)
Innbundet
-
Garlic and Onions
The Many Uses and Benefits
av Margaret Briggs
(ISBN-13: 9781861472335)
Innbundet
-
Berries
Delicious, nutritious and good for you
av Lee Faber
(ISBN-13: 9781861472403)
Innbundet
-
Den stora fröstölden
svält, plundring och mord i växtförädlingens århundrade
av Jens Nordqvist
(ISBN-13: 9789177899846)
Pocket
-
Til verdens ende
krydderets verdenshistorie
av Thomas Reinertsen Berg
(ISBN-13: 9788232803736)
Innbundet
-
101 snapsvisor
att sjunga innan sommaren tar slut samt 5000 år av dryckesvisehistoria
av Dan Glimne
(ISBN-13: 9789188639820)
Innbundet
-
På krogen med Linné
sjökrogar och svensk 1700-talsgastronomi
av Ulrica Söderlind
(ISBN-13: 9789185329700)
Pocket
-
En smak av norsk kultur
det unike og merkelige vi spiser
av Arnt Steffensen
(ISBN-13: 9788293622130)
Innbundet
-
The Encyclopedia of Pasta
av Bridget Jones
(ISBN-13: 9781850765301)
Innbundet
-
Fra naturens spiskammer
av Anne Mæhlum
(ISBN-13: 9788205491779)
Innbundet
-
Norsk ost
fra ystekar til ostebord
av Anders Oterholm
(ISBN-13: 9788252931099)
Innbundet
-
Osteglad
et norsk smakseventyr
av Eivind Haalien
(ISBN-13: 9788269047752)
Innbundet
-
French Cheeses
DK Eyewitness Companions
av Kazuko Masui
(ISBN-13: 9781405312110)
Pocket
-
Citron
av Lotte Möller
(ISBN-13: 9789178434411)
Innbundet
-
Eple
ikon, myte, mat
av Øivind Hånes
(ISBN-13: 9788205365537)
Innbundet
-
Korvboken
hjälpreda och kulturhistoria
av Anders Björklund
(ISBN-13: 9789173314312)
Innbundet
-
Julens krydder
av Kari Vetlesen
(ISBN-13: 9788282114455)
Innbundet
-
Ost
av Anne Nilsson
(ISBN-13: 9789186287061)
Innbundet