-
The True History of Chocolate
av Sophie D. Coe
(ISBN-13: 9780500016930)
Hardcover
-
Fristende desserter
Hjemmets kokebokklubb - Det nye kjøkken
av Anna Crælius
(ISBN-13: 9788259002242)
Innbundet
-
Sjokolade
Hjemmets kokebokklubb
av June Heggenhougen
(ISBN-13: 9788259000361)
Innbundet
-
Dessert idag
Heftet
-
Green & Black's Chocolate Recipes
Unwrapped - From the Cacao Pod to Muffins, Mousses and Moles
av Caroline Jeremy
(ISBN-13: 9781856264891)
Paperback
-
Sjokolade
av Trude Monssen
(ISBN-13: 9788281731073)
Heftet
-
Barndommens godteri
av Louise Winness Prestgard
(ISBN-13: 9788282110372)
Innbundet
-
Triffic Chocolate (The Knowledge)
av Alan MacDonald
(ISBN-13: 9780439995245)
Paperback
-
Fantastisk sjokolade
av Nina Dreyer Hensley
(ISBN-13: 9788205276321)
Innbundet
-
Iskrem
iskrem og sorbeter for alle anledninger
av Sarah Ainley
(ISBN-13: 9788250941588)
Innbundet
-
Sjokolade
søtt og forførende
av Karl Petzke
(ISBN-13: 9788205256149)
Heftet
-
Sjokolade, søtt og syndig
75 av de mest farlige oppskrifter
av Christine France
(ISBN-13: 9788250937451)
Innbundet