Tanker i naturen 2

av (forfatter) og Berit Helberg (illustratør).

B. Helberg 2013 Spiral

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Berit Helbergs eksemplar av Tanker i naturen 2

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Tanker i naturen 1 og 2 er vandringer i skog og mark med kameraet som følgesvenn eller på passasjersetet i bilen, enten for å tømme hodet eller for å finne fred til å tenke.

For meg finnes det ikke bedre terapi enn å føle nærheten med naturen og være så privilegert at jeg innimellom får oppleve en fugl, et dyr, og få ta det med meg hjem i minnene og i kameraet. Jeg er utrolig heldig som kan bo med naturen rett utenfor døra, og samtidig ha dyr nær meg i hjemmet.

Jeg er ingen fotograf men har lært mye etter at jeg ga ut bok 1. Jeg beskriver bilder med ord. Når jeg tar bilder selv, er det opplevelsene som står i høysetet hos meg - og hvem kan vel måle kvaliteten i en opplevelse?

Ca 3 ukers leveringstid. Bokhandlere har 20 % rabatt.

Bokdetaljer

Forlag B. Helberg

Utgivelsesår 2013

Format Spiral

ISBN13 9788292280386

EAN 9788292280386

Språk Bokmål

Sider 113

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Den sjeldne følelsen, når bøker er solstråler, sjelevarmere og så følelsesmessig gjenkjennbare, uansett hvilket sted man er i livet, - akkurat den følelsen sitter jeg med nå. Forfatteren Berit Helberg byr på seg selv, i vakre bilder og tekster og skaper gjenklang i enhver menneskesjel, enten vi strever, gleder, nyter eller gråter i livet vårt.
Boka er både trøst og gjenkjennelse. "Tanker i naturen 2" er en høyst etterlengtet oppfølger til "Tanker i naturen", som kom i 2011.
Dette er en annerledes bokserie, - ingen pageturner, heller tvert i mot. Bildene og tekstene vekker ettertanke, og skal nytes. Denne refleksjonen tror jeg alle mennesker anno 2013 har behov for. Et verktøy for pauser i hverdagen og mentalt påfyll.
Bøkene anbefales på det varmeste. Terningkast seks på grunn av ekthet, det spennende og annerledes konseptet og ikke minst roen/ettertanken som kommer sigende etter å ha lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket