• Mums kokeboka av Mums.no

    (ISBN-13: 9788269094503) Innbundet
  • 20 gode matsopper en håndbok i plukking og behandling av sopp av Pelle Holmberg

    (ISBN-13: 9788251615235) Spiral
  • Den store kakeboken av Barbara Maher

    (ISBN-13: 9788251205047) Innbundet
  • Fristende poteter av Sandra Leigh Draznin

    (ISBN-13: 9788204112897) Innbundet
  • Italia av Dag Tjersland

    (ISBN-13: 9788280710277) Innbundet
  • Frode Agas gjestemat av Frode Aga

    (ISBN-13: 9788202232788) Heftet
  • Norsk og unorsk tradisjonsrike oppskrifter og eksotiske varianter av Anse Kjersem

    (ISBN-13: 9788203229060) Innbundet
  • Mat og vin i utsøkt harmoni av Gastronomisk Institutt

    (ISBN-13: 9788205217928) Innbundet
  • Harald Osa i Schønberg Erkens kjøkken av Harald Osa

    (ISBN-13: 9788276940879) Innbundet
  • Søte, salte og smakfulle småbiter fingermatoppskriftene du bare må ha av Jane Price

    (ISBN-13: 9788278228029) Innbundet
  • Hvordan bli en MasterChef av Eyvind Hellstrøm

    (ISBN-13: 9788275474078) Innbundet
  • Fristende spansk en samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter av Bente-Lill Øygard

    (ISBN-13: 9788278229446) Innbundet
  • Vidunderlig thailandsk en samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter av Eirik Myhr

    (ISBN-13: 9788278226148) Innbundet