• Inside Burgundy av Jasper Morris MW

    (ISBN-13: 9780951063217) Hardcover
  • Vin av André Dominé

    (ISBN-13: 9788278222034) Innbundet
  • Vinskolen godsmak fra første klase av Geir Salvesen

    (ISBN-13: 9788292870105) Innbundet
  • All verdens vingleder av Joanna Simon

    (ISBN-13: 9788203220982) Innbundet
  • Italiensk vin av Arne Ronold

    (ISBN-13: 9788241902840) Innbundet
  • Enkle & perfekte menyer av Eyvind Hellstrøm

    (ISBN-13: 9788279003984) Innbundet
  • Verdens beste Eyvind Hellstrøm med verdens beste kokker og verdens beste laks av Eyvind Hellstrøm

    (ISBN-13: 9788279003700) Innbundet
  • The fat duck cookbook

    (ISBN-13: 9780747597377) Innbundet
  • Faviken av Magnus Nilsson

    (ISBN-13: 9780714864709) Hardcover
  • The Nordic cookbook av Magnus Nilsson

    (ISBN-13: 9780714868721) Heftet
  • Modernist Cuisine The Art and Science of Cooking av Nathan Myhrvold

    (ISBN-13: 9780982761007) Hardcover
  • Modernist cuisine at home av Nathan Myhrvold

    (ISBN-13: 9780982761014) Innbundet
  • The Silver Spoon New Edition av The Silver Spoon Kitchen

    (ISBN-13: 9780714862569) Hardcover
  • Historien om cognac, calvados og armagnac, fire nordmenn, heldige giftermål og verdens beste brennevinshus av Toralf Bølgen

    (ISBN-13: 9788205311633) Heftet