Xiang

mat og kultur fra Hunan

av (forfatter) og Jan Erik Willgohs (medforfatter).

Mangschou 2003 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Therese Liers eksemplar av Xiang - mat og kultur fra Hunan

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Sakprosa

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken er en kulinarisk reise i Hunan, og inneholder oppskrifter på retter som har vært tilberedt i tusener av år. Den har oppskrifter på supper, kjøpttretter, vegetarretter, retter med fisk og skalldyr, og desserter. Boka har en oversikt over ingredienser, som gjør det enkelt å finne de riktige råvarene.

Omtale fra forlaget




Denne kokeboken er en kulinarisk reise i Hunan, en av Kinas aller mest naturskjønne og historiske provinser. Regionens over to tusen år gamle kjøkken, Xiang, er et av Kinas åtte berømte kulinariske områder og en av verdens eldste dokumenterte matkulturer.

Xiang-kjøkkenet er kjent over hele Kina for sin skjønnhet, sin herlige duft og rike, krydrete smak. Blant oppskriftene i boken finner du lekre retter som har vært tilberedt i tusener av år, Maos favoritt fra hans tidlige barndom, og nye retter fra by og land. Oppskriftene er lette å lage og praktisk ingrediensliste gjør det enkelt å finne de riktige råvarene.
Forfatteren Feng Xian Lin er utdannet kokk og har lang erfaring med formidling av kinesisk kultur og mat. Hennes gode kjennskap til mat og tradisjoner gjør sammen med vakre fotografier Xiang , mat og kultur i Hunan til en flott guide til en av Kinas aller mest spennende regionale kjøkken.

Bokdetaljer

Forlag Mangschou

Utgivelsesår 2003

Format Innbundet

ISBN13 9788291948126

EAN 9788291948126

Omtalt sted Kina

Språk Bokmål

Sider 143

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket