Så denne i dag: http://www.aftenposten.no/meninger/kommentarer/article4098178.ece

Er det noen lydbokentusiaster her?

Jeg hører mye på lydbok. Når jeg pusler i heimen, går meg en tur eller drar ut. Sånn i butikken, sitter på tbanen osv... Og hvis jeg ikke får sove setter jeg på en lydbok jeg kan og har hørt før. DA sovner jeg garantert ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg liker lydbøker ;-) Har alltid en i bilen; da gjør det ingenting om man står aldri så lenge i bilkø. Dessuten har jeg også en på ipoden;herlig mens man går/løper ute.....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er veldig glad i lydbøker. Som liten elsket jeg å bli lest for, jeg elsket å høre på hørespillet på Barnetimen i radioen og siden Radioteatret. Lydboka er jo bare som en forlengelse av alt det.. Jeg hører lydbok når jeg går tur, kjører bil, gjør noe på kjøkkenet, strikker og også iblandt når jeg skal sove (digibok) men da sovner jeg fra alt sammen så hjertelig godt! (og må spole neste dag..) Nei, ingen grunn til å se ned på lydbok! Men jammen kommer det an på hvem som leser.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja. Leseren er avgjørende for en lydbok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg er heilt avhengig av lydbøker! Når eg køyrer bil (mange mil i veka), gjer husarbeid eller når eg driv med hobbyarbeid av ymse slag. Brukar cd-ar og i-pod. Vanlegvis er eg godt fornøgd med opplesaren, men det er enkelte forfattarar som les sjølv, og nokre av dei er irriterande dårlege til å lese.

Eg har lytta til fleire bøker som eg har lese tidlegare. Ein får eit litt anna inntrykk av boka då. Legg betre merke til språket, og elles andre ting som ein kan ha sprunge litt lett over.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"FOR FØR BOKEN var fortellingen. Den har vel alltid vært der, mens boken er et medium som etter hvert og tilfeldigvis ble for hånden, i millioner av eksemplar."

Dette er akkurat hva jeg forsøker å fortelle de som har en litt nedsettende holdning til lydboken :)
Personlig så har jeg alltid elsket å lytte på historier Med dagens gode opplesere og store utvalg av lydbøker kan jeg virkelig fråtse i gode høreopplevelser. Herlig ;)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg tegner/illustrerer, og lydbok er helt perfekt for lange, kjedelige fargeleggings-økter. Har selv abonnement hos amerikanske Audible, så har ingen formening vedrørende norske lydbokinnspillinger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bruker også Audible og er godt fornøyd med de :) Har prøvd noen norske lydbøker også, men foretrekker engelske. Spesielt hvis det er originalspråket da :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg kjører bil om sommeren over lengre strekninger er jeg helt avhengig av lydbok! Nyter det å kjøre og høre. Deilig med små stopp og strekk på beina når jeg skifte cd.

Og så er det deilig å ligge i senga og høre på lydbok når man er søvnløs.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heilt einig, skjønner ikkje korleis eg klarte å køyre langt tidlegare utan lydbok. Noko som minner meg om at det er påskeutfart imorgo, og at eg ikkje har skaffa bok :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, entusiast er vel å ta litt i...men jeg hører da på lydbøker, og liker det veldig godt! Når jeg går til og fra jobb, en halv time hver vei, foretrekker jeg å høre på lydbok fremfor musikk. Perfekt start på dagen!!:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenKirsten LundAnniken RøilVilde Gran JohansenHanne MidtsundPiippokattaMarit HøvdeBertyTone SundlandStig TTheaKaren RamsvikHilde Merete GjessingMads Leonard HolvikRisRosOgKlagingEllen E. MartolToveKaramasov11VibekeChristoffer SmedaasINA TORNESLise MuntheCathrine PedersenAnneWangBjørg L.BookiacHilde H HelsethHarald KBjørg Marit TinholtEvaHelena EJulie StensethBerit B LieTor-Arne JensenBenteBeathe SolbergAnnaCamillaMathiasAina Løhre