Jeg vet ikke helt hva jeg forventet av denne boka da jeg begynnte, men jeg ble hvertfall veldig overrasket! Du blir sugd rett inn i Dinas verden, hennes merkelige tankemønster. Du blir engasjert i handlingen og tiden. Av en eller annen grunn ville jeg gjerne prøve å definere Dina som person. Er hun et godt eller ondt menneske? Gal eller en kvinne forut for son tid? selvopptatt eller physikisk syk? Det er virkelig vanskelig å finne ut av. Men boken er hvertfall fantaskisk.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg ble også positivt overrasket da jeg leste boka. Jeg kunne "høre" alt de sa på nordnorsk siden det var skrevet slik, og det fikk meg ekstra godt inn i historien.

Neste bok derimot klarte ikke å interessere meg like mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg opplevde det også slik at jeg "hørte" alt de sa på nordnorsk:-)

Forøvrig er jeg helt enig i at de to andre bøkene på langt nær var like bra som Dinas bok, siste bok dog noe bedre enn nr 2.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TuridmajaHelen SkogIngeborg GIrakkHarald AndersenAnne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30Margrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy Englund