Denne helgen ska jeg fortsette med prosjekt Ringenes Herre, og har lånt meg noen andre bøker som jeg eventuelt starter på.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Leste Asbjørn Jaklins "Flukten med Norges gull" i helga. Interessant og spennende bok, og så så jeg filmen "Gulltransporten" etterpå, og likte den godt også.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hørtes bra ut. Håper du har hadde en fin lesning og en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Påsken er over og først nå leser jeg krim. «Dødsklokkene» av Dorothy Sayers. Koser meg veldig men har ikke kommet til vekselringningens finesser som er utførlig beskrevet til kjedsommelighet ifølge andre her på bokelskere som har lest denne. Jeg har hatt den på ønskelisten lenge, helt siden en bibliotekar fortalte den var på topp 5 listen hans om beste krim….jeg er blitt fan av Lord Wimsey!
God helg…søndag nå da. Les og kos dere!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Krim er jo fint hele året rundt egentlig, men ja det det er gøy med krim som både likt og ikke likt tenker jeg. Men fint å høre at du far funnet noe bra. Håper du har god søndag og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser i dag de siste sidene i Ankerfeste av Alfred Hauge, den siste boka i trilogien om Cleng Peerson og de første nordmenn som emigrerte til Amerika. Det har vært lærerikt! Jeg har alltid trodd at det var eventyrere og utfattige nordmenn som emigrerte, men blant disse først var det først og fremst ønsket om å bestemme over eget liv og egen tro som var drivkraften. Historien om de første emigrantene er lang og mange mennesker er beskrevet, det blir vemodig å ta farvel.

Jeg har så vidt begynt på Olive, igjen. Boken er oppfølgeren til Olive Kitteridge som vi samleser.

På lydbok nærmer det seg en løsning på mordsakene i Blindgang.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Gøy med historie om noe som vi har hørt mye om, men ikke alltid vet alt om heller. Olive igjen, er bra bok, liker begge. Håper du har god lesning på bøkene og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen velger jeg Mannen som ikke var en morder av Hjort Rosenfeldt.

Kommer meg til hektene etter gårsdagens snøkaos. Kom meg til Aksdal, men da jeg skulle reise hjem igjen var alle bussene til Kolumbus innstilt og begynte ikke å kjøre igjen før etter kl. 1800. Det ble siste buss hjem og var hjemme ca. kl. 2015. Måtte kave over en fonn ett stykke fra inngangen. Snøen er nesten borte nå. Håper det blir det siste vi ser den for ennnnn lang stund.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ikke gøy med snø, håper ikke den dukker opp på en god stund nei. Håper du koser deg med bo og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne fredagen har jeg lest ferdig J.M. Coetzee sin roman, Vanære. Veldig bra! Neste bok ut er en bok om yoga, av B.K.S. Iyengar. The tree of yoga

Ønsker alle bokelskere en fin helg! Selv forlot jeg Østfold og snø til fordel for varmere vær lenger ned i Europa i dag.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Spennende. Håper du får en fin helg med bøker og godt med litt varme :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne AugustaHanne Kvernmo RyeJohn LarsenArne SjønnesenAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteBerit RHilde H HelsethIngunn ØvrebøDagfinn JakobsenMonica CarlsenIngvild SGroFindusbrekMathiasPiippokattaStig TTurid KjendlieTonesen81Julie StensethRoger MartinsenCatrine Olsen ArnesenWencheAvaChristofer GabrielsenKnut HauglandEvaAndreas BokleserHilde Merete GjessingAnneWang