En bra bok hvor slutten gjorde mye for hvordan jeg opplevde boka. Var litt redd midt i boken at historien skulle falle sammen som et korthus, men forfatteren reddet seg inn med en god slutt. Skal absolutt se filmen med Leonardo!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg har akkurat sett filmen nå. Synes det var bra, men ble litt ødelagt av at jeg hadde lest boken først. Tror at det å ikke skjønne hva som egentlig foregår ville ha gjort filmen bedre. Dette er en sånn typisk film/bok som jeg bare ser/leser en gang for det er den overraskende slutten og løsningen er så viktig for opplevelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg så også filmen for noen dager siden, og satt med samme opplevelsen av at den ble litt ødelagt av å ha lest boka først. Jeg liker imidlertid å se/lese slike filmer/bøker igjen, så kan man legge merke til alle hintene som ble lagt ut men som man ikke fikk med seg første gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig spennende, og den holder helt inn!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes dette var en velkomponert bok med en uforutsigbar slutt, men ble ganske forvirret etter å ha lest det siste kapittelet. Dette løste seg imidlertid da jeg så filmen for noen uker siden, som jeg for øvrig også vil anbefale. Leonardo DiCaprio og Ben Kingsley leverer strålende rolletolkninger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte også denne boka kjempegodt!! Er en stund siden jeg leste den nå, men skal helt sikkert se filmen! Så blir det spennende å se om filmen lever opp til forventningene da..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11MathiasEli Hagelund