Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Hun er gift med en polygamist. Han besøker henne kun på torsdager. De lever et perfekt liv, helt til hun finner den andre kona. Hannah, som er gravid. Hun har blåmerker. Etter deres felles ektemann. Kjenner hun overhode mannen hun er gift med?

Hovedpersonen er virkelig ute å kjøre, og som leser vet man ikke hva man skal tro.
Utrolig irriterende at oversetteren ikke kan da/når regelen. Synes språket er noe platt, men om det er oversettelsen vites ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: Fruene av Tarryn Fisher. Leseeksemplar fra HarperCollins

Jeg-personen i boka heter Thursday. Vi får høre at hun er lykkelig gift med Seth. Det er bare en liten hake, han liker at forholdet er polygamt. I tillegg til Thursday finnes det også to andre koner. Thursday er ikke super-happy for det. Hun virker å være en oppegående og smart kvinne, og gjør det beste ut av det. Hun vil nemlig være den beste av de tre konene.

Lettlest historie med et god språk. Og jeg kan nesten love deg at du kommer til å bli lurt – det ble jeg flere ganger.

Les hele anmeldelsen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEvaHelena EKirsten LundJulie StensethBerit B LieTor-Arne JensenBenteHilde H HelsethBeathe SolbergAnnaStig TCamillaMathiasAina LøhreTuridmajaTine SundalPirelliAnne-Stine Ruud HusevågFriskusenBerit RBente L.Hilde Merete GjessingHanne Kvernmo RyeEirin EftevandLinda NyrudEgil StangelandHarald Kmay britt FagertveitVegard Nordin LøvåAkima MontgomeryCarine OlsrødNicolai Alexander StyveMai-Britt GrøsfjeldHeidi LRufsetufsaBertyritaolineSolMarit Aamdal