Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Har ikke lest noe av Atwood før, havnet tilfeldigvis på denne via bibliotekappen - husker ikke hvorfor. Underholdende om den dog er sprikende, leste nå at den er basert på en føljetong i et tidsskrift, noe som kan forklare den noe springende utviklingen i boka. Usannsynlig? Ja. Morsomt? Ja. Kan ikke tas helt seriøst, kan heller ikke avskrives som kun vås. Ser ut til å være mulig å lese flere Atwood-bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ferdig 25/1-17. Etter å ha avbrutt den 23/12-16, og begynt på nytt 6/1-17. En rar bok med et plott som som ikke engang vil overbevise de mest ihuga fansen. Hvordan dette først har gått som føljetong i et tidsskrift og blitt så populær at hun lager det om til en roman, er en gåte. Jeg har tidligere lest " Oryx og krake" av Atwood, og det synes jeg var en god bok som ga mening i sitt eget univers. Det gjør dessverre ikke denne boka. Synd.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaMarit HøvdeBertyTone SundlandStig TTheaKaren RamsvikHilde Merete GjessingMads Leonard HolvikRisRosOgKlagingEllen E. MartolToveKaramasov11VibekeChristoffer SmedaasINA TORNESKirsten LundLise MuntheCathrine PedersenAnneWangBjørg L.BookiacHilde H HelsethTrude JensenHarald KBjørg Marit TinholtEvaHelena EJulie StensethBerit B LieTor-Arne JensenBenteBeathe SolbergAnnaCamillaMathiasAina LøhreTuridmajaTine SundalPirelli