Diamantgåsa

av (forfatter).

Forlaget Horisont 2022 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Med «Diamantgåsa debuterer den pensjonerte universitetsprofessoren Tom Tiller som skjønnlitterær forfatter. Boka er en spennings- fortelling for ungdom, lagt til hans eget barndomslandskap ved fjæra i Dyrøy i Troms.

Både innhold og form er påvirket av en frodig lokal fortellerkultur hvor spennende krigshistorier om skjulte skatter i ukjente huler og tunneler, skumle spøkelsesfortellinger og troen på mystiske vesener stod sentralt.

OM FORFATTEREN:
"Diamantgåsa" er Tom Tillers første skjønnlitterære arbeid.

Han har tidligere publisert flere titalls fagbøker om skole og lokalsamfunn. Tiller har vært lærer i barneskolen og universitetsprofessor.

Forfatteren ble født i fredsåret 1945 og vokste opp i et lite kystsamfunn i Nord-Norge. Tiller hadde selv, som hovedpersonen Tage i denne boka, en spennende skolevei langs fjæra. Som liten gutt, tett ved det store havet, ble han påvirket av den lokale fortellerkulturen.

SAGT OM BOKA:

Eva Lindfors Hjelte, svensk lærer og skoleleder:

"Vilken spännande och fin ungdomsbok innehållande historia, riktigt aktuella händelser och kanske/förhoppningsvis även framtid du skrivit. Att kunna snillisere och uppfinna ett äkta fredsvåpen sätter minsann igång fantasin...Min första bok på norska gav mig en härlig läsupplevelse."


Daglig leder av Nordavind Utvikling AS, Ragnvald Storvoll:

«Diamantgåsa er ei spennende ungdomsbok. I tillegg til at leseren drages inn i krim og spenning, formidler boka kunnskap knyttet til hav og fiske på en fin måte. Dette er verdifull lesning for unge i 2022. I år i Forskningsdagene, der hovedtemaet er HAV, hadde Dyrøy kommune to arrangement der forfatter Tom Tiller fortalte fra boka».

Forfatter Roald Larsen, utdrag fra bokanmeldelse:

"Forfatteren bruker i hovedsak en 3.personsynsvinkel der fortelleren står utenfor og refererer det som skjer. Noen passasjer i boka henvender seg mer til en voksen leser. Henvendelsene til v

Bokdetaljer

Forlag Forlaget Horisont

Utgivelsesår 2022

Format Innbundet

ISBN13 9788299855822

EAN 9788299855822

Genre Spenning

Omtalt sted Dyrøy

Språk Bokmål

Sider 225

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket