[ Slettet av bruker ]

Viser 7 svar.

Jeg likte boka utrolig godt, og anbefalte den videre til en 13-årig ny venn. Han leste den ut på to dager og sa den var "sykt kul". Hehe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

jeg leste de siste 200 sidene i ett jafs en sen kveld fordi jeg ikke klarte å legge den fra meg. og etterpå turte jeg ikke gå alene for å pusse tennene engang. veldig imponert over at harstad klarte å skrive en ordentlig skummel bok! det hadde jeg ikke sett for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra at at mange likte den. Jeg prøver å anbefale den til flest mulig på skolebiblioteket der jeg jobber, men noen blir desverre avskrekket av tykkelsen. Jeg er også nødt til å gi deg en anbefaling:-) Du må lese Dødslekene av Suzanne Collins. Begge disse to er blant mine favorittbøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hvis du likte denne, burde du lese Hässelby av samme forfatter. Den har mange av de samme kvalitetene, men jeg synes den er mye, mye bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hässelby er absolutt verdt å lese. Dette er dog en mørkere og roligere bok enn "ungdomsromanen" Darlah, og jeg er enig med Magnus Holm i at det er en langt bedre bok. Det hjelper også om du har et forhold til Albert Åberg fra før av. Men hvem har vel ikke det?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R